Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Fr dsg hakkında bilgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dou omerın dedıgıne katılıyorum ben renk olarak farklı bı secenek al derim...

dou omerın dedıgıne katılıyorum ben renk olarak farklı bı secenek al derim...

kesınlıkle farklı olmalı abı benım fıkrımde,kımse alınmasın ama kızılay dagıtmıs gıbı beyaz-sıyahtan baska renk yok resmen pıyasada bu aralar:) kırmızı FR kanımca 10 numara olur,hatta folyo flan kaplatıp turuncu bıle yaparım ben olsam maksat goze batmak :)

Fr oldumu bana siyah harici her renk güzel görünüyo :) Leonda siyah sevmiyorum sadece....

yaa bu FR çok güzel güzel olmasına daaaa, benim merak ettiğim bişey var. Bunun 120bin ağır bakımı ne kadar tutar bilen var mı? Erya'dan 1,4 TSI ağır bakımı için fiyat almaya çalıştım ama Gökhan net rakam veremedi. Bizim 1,6ların ağır bakımı 830TL iskontosuz imiş. Arabamı 1 kez daha sevdim birden.

Bu TSI ve TFSI ağır bakımları ne kadar tutar? Eminim bi çok kişi merak ediyor olacaktır bu konudan sonra.

yaa bu FR çok güzel güzel olmasına daaaa, benim merak ettiğim bişey var. Bunun 120bin ağır bakımı ne kadar tutar bilen var mı? Erya'dan 1,4 TSI ağır bakımı için fiyat almaya çalıştım ama Gökhan net rakam veremedi. Bizim 1,6ların ağır bakımı 830TL iskontosuz imiş. Arabamı 1 kez daha sevdim birden.

Bu TSI ve TFSI ağır bakımları ne kadar tutar? Eminim bi çok kişi merak ediyor olacaktır bu konudan sonra.

passatta 2 kez bakıma girdi 15 bn bakımı 270 30 bn bakımı 250 civarı tuttu. ağır bakımda bence 1,6 dan çok farklı olmayacaktır. ki seatta bakım maliyeti yaklaşık %10 - 15 daha dşük vw e göre. (işçilik bedeli daha ucuz) eğer 15 ve 30 bn bakımı bedelini biliyorsan kıyaslanabilir. ama ben fark olacağını çok sanmıyorum.

Emre 120 bine gelince TSI ve TFSI'ler ne kadar ödeyecek merak ediyorum. Bugün Gökhan 2bin civarı bişey söyledi pekde net olmadığı için buraya taşıdım soruyu. Umarım çok farklı olmaz 1,6dan. Eğer olursa ben epeyce bi devam ederim şimdiki ile.

Emre 120 bine gelince TSI ve TFSI'ler ne kadar ödeyecek merak ediyorum. Bugün Gökhan 2bin civarı bişey söyledi pekde net olmadığı için buraya taşıdım soruyu. Umarım çok farklı olmaz 1,6dan. Eğer olursa ben epeyce bi devam ederim şimdiki ile.

2000 derken motora rektefiyemi yapıyormuş.neler değişiyormuş merak ettim.

kesin bişey söyleyemedi, söyleyecek olanlardan bilgi bekliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt