Çöllü
Forumdan Uzaklaştırıldı
Park mesafe ekranını forum sabit başlıklarında anlatıldığı gibi "security code" girerek hallettim.Anlatıldığı gibi security code alanında bekleyince 5 haneli bir kod beliriyor. Bu kod bendeki kabloda çıkmadı fakat birbaşka kabloda denedim çıktı.Bu kodu aynı yere elle girip ok leyince, aşağıdakileri yaptım ve RCD310 ekranında park mesafe çalıştı.Sabit başlıkta bu işlem sonrasında birkaç adım daha var ama bu adımları neden bilmyorum vagcom reddetti.Fakat gerek yok herhalde ki sadece altta yazılanları yaptım çalıştı.Bilginize...
- Module 07 Coding
- ¨Long coding helper¨ a tıklayın.
- Byte 0'ı seçin ve Bit 4 ¨Optical illustration active¨ olarak işaretleyin. Ekrandan çıkın ve ¨Do it!¨ tıklayın.
Yine welcome ve leaving modu için yine sabit başlıkta yazan aşağıdaki işlemleri yaptım.Günlerdir sorunsuz çalışıyor.Bilginize...
Ana Menü "Select" "Central Elektrik" " Long Coding Helper" Byte 17 değerinde Bit 3-4-5-6 değerlerini aktif yapıyoruz
Sadece STAGING (Selamlama) yapamadım. "channel not available" (kanal bulunamadı) hatası veriyor. Staging kodu belkide başka bir kanal üzerindedir. Bilemiyorum.
Bunların hepsine "channel not available" cevabını aldım ben VCDS versiyonu neydi sizin..