Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

FR Coming Home Davası (Sellektörsüz)

pekı abı wag comla ıslemler yaptım kutup basını sokersem bunlarda veya baska bıseyde herhangı bır sıkıntı olabılırmı

Yok hiç bişey olmazBurak..

sadece ortalama yakıt tüketim değerlerin sıfırlanır bütün ayarların eski halinde saklanır..

Bildiğiniz gibi bizim FR'larda yada 2012 Sonbahar dönemi araçlarda welcom mode, ve Sellektörsüz coming home çalışmıyor. du...

Artık Çalışıyor (coming home).. geçenlerde Aracın kutup başını Söktüm (-) olanı bu Audilerde olan Akü Plastik koruyucudan temin edip Aküye takmak için Sökmem gerekti, neyse daha evvel sellektör yapmadan çalışmayan coming home şu anda sellektörsüz çalışıyor.. Aküyü sökünce teyp filan şifre mifre istemedi.. Sadece yakıt ortalamalarım Silindi radyo kanallarım bile duruyor ama nasıl olduysa Coming home.. yani eve geldiniz kontağı kapattınız anahtarı çıkarttınız ve kapıyı açtığınız anda otomatik olarak çalışıyor sanırım bir yazılım vardı ve o resetlendi..

denemek isteyen olursa sonucunu yazarsa sevinirim..

Welcome mode içinse 2012 araçlar için yaptıran birini tanıyorum hemde Dizel araştırmalarım sürüyor yaptırırabilirsem burdan paylaşıcam yine..

hoş Sohbetler dilerim Cümleten..

banada yaparmıssın :oops::oops::oops:puhahapuhahapuhahapuhaha

bende yeni bişey keşfettim dotmatrix ekran olan (FR yada copa leonlar)da oluyor far autoda iken hava karanlıksa eğer kontağı kapatıp şöför kapısını açıp çıktığımızda kumandadan kapı açma tuşuna bidaha basarsak farları birsüre otomatik yakıyor kapı kilitlemeye basarsak sönüyor bu ne modu acaba :)

bende yeni bişey keşfettim dotmatrix ekran olan (FR yada copa leonlar)da oluyor far autoda iken hava karanlıksa eğer kontağı kapatıp şöför kapısını açıp çıktığımızda kumandadan kapı açma tuşuna bidaha basarsak farları birsüre otomatik yakıyor kapı kilitlemeye basarsak sönüyor bu ne modu acaba :)

Tam anlayamadım ama sanırım Leaving Home'u aktif ediyorsunuz siz o esnada. :) O far sensörü olan bütün leon golf a3 vs. araçlarda mevcut. Auto konumundayken kapı açma tuşuna basarsanız karanlıkta yolunuzu aydınlatmak için farları açar.

Aracı park edip, kapıyı açıp çıkarken 1 kere selektör atın o zamanda farlar açık kalacaktır bir süre, buda coming home özelliği :) Bunu vcds ile selektör olmadan da aktif edebilirsiniz.

Tam anlayamadım ama sanırım Leaving Home'u aktif ediyorsunuz siz o esnada. :) O far sensörü olan bütün leon golf a3 vs. araçlarda mevcut. Auto konumundayken kapı açma tuşuna basarsanız karanlıkta yolunuzu aydınlatmak için farları açar.

Aracı park edip, kapıyı açıp çıkarken 1 kere selektör atın o zamanda farlar açık kalacaktır bir süre, buda coming home özelliği :) Bunu vcds ile selektör olmadan da aktif edebilirsiniz.

murat, bu olayı yaptırmak istiyorumda servise anlatması zor, bigün buralardan geçersen sen yapabilirsen çokiyi olcak. beklerim selçuk çöllü yerimi biliyor :)

murat, bu olayı yaptırmak istiyorumda servise anlatması zor, bigün buralardan geçersen sen yapabilirsen çokiyi olcak. beklerim selçuk çöllü yerimi biliyor :)

Abi ben genelde bahçeşehirde değilim zaten. Okulun cibali de müsait olursanız çıkışına denk gelebilirsiniz. Haricinde bahçelievler ve bakırköy taraflarında oluyorum. Neresi uygunsa yazabilirsiniz bilgisayar ve kablo %90 yanımda zaten :) o zaman yaparız.

Abi ben genelde bahçeşehirde değilim zaten. Okulun cibali de müsait olursanız çıkışına denk gelebilirsiniz. Haricinde bahçelievler ve bakırköy taraflarında oluyorum. Neresi uygunsa yazabilirsiniz bilgisayar ve kablo %90 yanımda zaten :) o zaman yaparız.

Şu işe bir nokta koysak. Welcome modu ve sellektörle çalışan Leaving home modu Style FR vs vs hepsinde vcds ile açılıyor eğer kapalıysa doğrumudur? :seat

Geri
Üst Alt