YCO
Kayıtlı Üye
Evet Can çok güzel olur valla, ben seve seve paylaşırım çektiklerimi her ne kadar amatörlükte son nokta olsam da
çok da mütevaziyiz be kardeşim..
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Evet Can çok güzel olur valla, ben seve seve paylaşırım çektiklerimi her ne kadar amatörlükte son nokta olsam da
Sağolun arkadaşlar aldım valla
Levent bayisine gittim önce kalmamış ellerinde, kampanya da yarın bitiyo. Tabi tam şevkim kaçmıştı ki bilgisayardan stoklarda kalıp kalmadıgına baktık, sadece bursada ve altunizadede birer tane kalmış. Karda kışta altunizadeye geçtim karşıya ve aldım, nasip banaymış
Hayırlı ugurlu olsun acep bende yenı makına mı alsam fıyat guzel geldı
Hadi hayırlı olsun
---------- Post added at 17:43 ---------- Previous post was at 17:41 ----------
sen ne düşünüyorsun 40d'mi Bence 7d yakışır sana, ama sen önce şu lensi değiştirsen? Neden değiştirmiyorsun merak ettim.
500D ıstıyorm ama bakalım hayırlısı fark yapmaz lensı hep alırz
hedıyeyı ben mı almalıyım yoksa sen mı yıgenımönce kardeşine bi swoosh al hediye et hayırsız ne lensi..
hedıyeyı ben mı almalıyım yoksa sen mı yıgenım