Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Fotoğraf makinesi yardımı :)

Sağolun arkadaşlar aldım valla :D

Levent bayisine gittim önce kalmamış ellerinde, kampanya da yarın bitiyo. Tabi tam şevkim kaçmıştı ki bilgisayardan stoklarda kalıp kalmadıgına baktık, sadece bursada ve altunizadede birer tane kalmış. Karda kışta altunizadeye geçtim karşıya ve aldım, nasip banaymış :D

gule gule kullan ne gaz olmussun oyle:D

Canın sağolsun =)

edfff.jpg

Şimdi çektim de bu resmi bak, ne güzel bişeymiş bu alet ya ama 1000 tane özelliği var heralde 1 senede filan anca ögrenirim :) auto focus kısmından çok manuel kısmını kulanmaya çalışıyorum ama bakalım kaç sene sonra can gibi resimler çekmeye başlicam :D

renkler gayet iyi yavru.. :)
ama foto dersini yeni almaya başlamıştın dimi.. :p :D :D :D

bu konuda otorite Can burda ben ukalalık yapmış olmıyım o varken güleçim.. :D :D

Bugun cektıklerımız dıye b baslık acalım ordan takıp ederız herkesın fotosunu :)

Geri
Üst Alt