Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Erya Mangal 05 Mart Cumartesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende ilk erya dan almaya karar verdim ama verilen hizmet hoşuma gitmedi ve başka bi yerden aldım..erya nın müşteri ilişkileri konusunda çok çalışması lazım

kesinlikle katılıyorum kaan. geçen gun kafayı bozdum erya servisteyken dedim bi superb lere bakayım. araba şahane denecek laf yok ama ikinci eldeki arkadaşlardan aldığım cevap karşısında şok oldum. 8 aylık arabama takasta 34 lira dediler. bu arabayı bu şekilde almaya kalktığın zaman sıfırı 48000tl takasa 34 liraya alırlarmış. ikinci eldeki adamlarının daha çok ekmek yemeleri lazım bu işi öğrenene kadar. ama yine söyluyorum eryadan hiçbir şikayetim yok oldukça memnunum.

Arkadaşlar herkezi tatmin edecek paralar veremezler haliyle.. Bu konuda yorumlar gerek olur çünkü tüm servislerde böyle. Benim arabama ona bakarsanız servis 33.000 TL veriyor :D

kesinlikle katılıyorum kaan. geçen gun kafayı bozdum erya servisteyken dedim bi superb lere bakayım. araba şahane denecek laf yok ama ikinci eldeki arkadaşlardan aldığım cevap karşısında şok oldum. 8 aylık arabama takasta 34 lira dediler. bu arabayı bu şekilde almaya kalktığın zaman sıfırı 48000tl takasa 34 liraya alırlarmış. ikinci eldeki adamlarının daha çok ekmek yemeleri lazım bu işi öğrenene kadar. ama yine söyluyorum eryadan hiçbir şikayetim yok oldukça memnunum.

Senın konun bambaska bsy adam orda tıcaret yapıyor senın ıstedıgın parayı vermesı mumkun degıl zaten Esenyurt Dogusa da gıtsen adamların sana verecegı fıyat cok degısken olmıcak.Ikıncı el araba satarken elden satmadıgın surece her gıttıgın yerde sana gore dusuk olan fıyatları cok duyarsın

Senın konun bambaska bsy adam orda tıcaret yapıyor senın ıstedıgın parayı vermesı mumkun degıl zaten Esenyurt Dogusa da gıtsen adamların sana verecegı fıyat cok degısken olmıcak.Ikıncı el araba satarken elden satmadıgın surece her gıttıgın yerde sana gore dusuk olan fıyatları cok duyarsın

can 2010 1.6 tdı style family pack araç. bu arabayı bu şekilde almak istediğinde arabanın sıfırı 49000tl. ticaret diyorsun herşeyin kuralı var. bir yaşına kadar olan bir arabayı 8000tl eksiğine alman gerekir kuralı budur. kaç para yapar 40000tl. 49-34=15tl zarar böyle birşey ticaret değil anca katliam sebebi olur. daha 25000kmdeki bi arabaya her ne olursa olsun fiyat verirken dikkat etmek lazım. bende galericilik yaptım. çok araç aldım sattım böyle saçmalık görmedim. söylemek istediğim buydu.

neyse konu sapmasın arkadaşlar konumuz mangal partisi araç değilpuhaha

Cezmi abi tahminen saat kaç gibi başlarsınız mangala. ben öğlen saat 1 gibi çıkmayı planlıyorum bahçelievlerden oraya gelmem ne kadar sürer hiç bilmiyorum sonra geç kalmayayım

benım 2 secenegım var ya 11 de yada 1 de cıkacagım..... bakırkoyden yola cıkarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt