Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ERK's RZ 014 ibiza TDI

arkadaslar iyi dilekleriiniz icin tesekkur ederim.. lutfen masallah demeyi unutmayin.. cok nazar degiyor :(

savas zaten gecen gun uskudar'da yedim cezayi.. polis sana filmden kesmiyim bare cep telefonu cezasi kesiyim dedi ve yazdi..

omerim hali paspaslar su anda evde :) yagmurlar bitsin oyle koyacagim..
insallah iki gune kadar cok guzel bir detay daha eklenecek aracima :)

maşeALLAH çok güzel ALLAH nazarlardan saklasın kazasız belasız inşeALLAH

yavrum masallah ama su paspaslarını acılen deıstır gıt org. al ıbızanın:Dlastık

super olcak gelicek olan ayrinti bence kucuk degil cok buyuk bir ayrinti ve idda ediyorum tr de tek olmasini sagliyicak ayrintilardan biridir kardesim MAAAASSSSSAAALLLLLAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :) 41 kere hemde

maşeALLAH çok güzel ALLAH nazarlardan saklasın kazasız belasız inşeALLAH
amin varol abi..
yavrum masallah ama su paspaslarını acılen deıstır gıt org. al ıbızanın:Dlastık
kendi orjinal paspaslari yazlikta kalmis; unutuyorum hep :) iki haftaya kalmaz halilara gecerim zaten.
hmm yeni gelişmeyide dört gözlee bekliyoruz bunlar ayrıntı çok güzel bişey geliyor uzaklardan :) bugün canlı canlı gördüm arabayı harika Allah kaza bela vermesin kardeşim......:eek:key:
insallah bir-iki gune o da olacak abi :) seninkine de masallah.. canavar olmus..

super olcak gelicek olan ayrinti bence kucuk degil cok buyuk bir ayrinti ve idda ediyorum tr de tek olmasini sagliyicak ayrintilardan biridir kardesim MAAAASSSSSAAALLLLLAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :) 41 kere hemde

cok fena girdin kanima o gece konustugumuzda ama iyi de oldu valla :) hele bi gelsin de takalim sorunsuzca :D ondan sonra deme keyfimee :)

cok fena girdin kanima o gece konustugumuzda ama iyi de oldu valla :) hele bi gelsin de takalim sorunsuzca :D ondan sonra deme keyfimee :)

insallah kardesim :) bence degerdi o gece neye niyet neye kismet oldu resmen ibretle izliyorum konunu super bir arac cikti ortaya tek kelime ile tu tu tu tu tekrar tekrar masallah kardesim :)

Allah kaza bela göstermesin Rıza aracın gerçekten güzel oldu:).
Ayrıntıyıda merak ettim bakalım gelince göreceğiz.

xx

Rıza hep bi merakta bırakmasan olmuyor he :D

Geri
Üst Alt