Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ERK's RZ 014 ibiza TDI

son gunlerde biraz sessiz kaldik ama gelismeler devam ediyor..

FR direksiyonum ve cupra vites topuzum takildi bu hafta icinde.. direksiyon degisince acayip guzel oldu.. tutma hissi falan deri'de baska oluyormus :) baya mutlu etti beni.. verdigim paraya degdi..

ayrica ic mekanda ufak bir degisiklikte su anda ingiltereden yola cikmis bulunuyor.. onu da onumuzdeki haftalarda aciklayacagim :) akillara zarar bir parca :)

Dıreksyonu ve vıtesı nasıl goreblırız rızacım merk ettım nasıl duruyor :)

Hayırlı olsun Rıza.Güzel olmamasına imkan yok:)Bu arada çıkan direksiyonu ne yaptın?:DOnuda bi araçtıramadım hepten unuttum.

xx

son gunlerde biraz sessiz kaldik ama gelismeler devam ediyor..

FR direksiyonum ve cupra vites topuzum takildi bu hafta icinde.. direksiyon degisince acayip guzel oldu.. tutma hissi falan deri'de baska oluyormus :) baya mutlu etti beni.. verdigim paraya degdi..

ayrica ic mekanda ufak bir degisiklikte su anda ingiltereden yola cikmis bulunuyor.. onu da onumuzdeki haftalarda aciklayacagim :) akillara zarar bir parca :)

söyliyimmi haa. açıklayım mı? :D

Dıreksyonu ve vıtesı nasıl goreblırız rızacım merk ettım nasıl duruyor :)
az sabir yusuf :) hepsini birden koyacagim yakinda :) ama cok cok guzel oldular :)
Hayırlı olsun Rıza.Güzel olmamasına imkan yok:)Bu arada çıkan direksiyonu ne yaptın?:D Onuda bi araçtıramadım hepten unuttum.
cikan direksiyonu satacagim bende engin ama once servisten fiyatini ogrenecegim; ondan sonra kendimce bir fiyat bicecegim..
senin once airbag bulman lazim.. bi cikmaci ile gorus senin airbag'i verip benimkisinden al.
söyliyimmi haa. açıklayım mı? :D
yok mehmet abi soyleme :) bir sen, bir de cenk biliyor valla. aramizda ;)

Geri
Üst Alt