JoSepHH23
Kayıtlı Üye
bunlar icin buz daginin gozuken kismi diyorlar
gerekırse tırmanırız o daga
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
bunlar icin buz daginin gozuken kismi diyorlar
gerekırse tırmanırız o daga
Çok dallanıp budaklandırmayın adam kızacak
xx
son gunlerde biraz sessiz kaldik ama gelismeler devam ediyor..
FR direksiyonum ve cupra vites topuzum takildi bu hafta icinde.. direksiyon degisince acayip guzel oldu.. tutma hissi falan deri'de baska oluyormus baya mutlu etti beni.. verdigim paraya degdi..
ayrica ic mekanda ufak bir degisiklikte su anda ingiltereden yola cikmis bulunuyor.. onu da onumuzdeki haftalarda aciklayacagim akillara zarar bir parca
az sabir yusuf hepsini birden koyacagim yakinda ama cok cok guzel oldularDıreksyonu ve vıtesı nasıl goreblırız rızacım merk ettım nasıl duruyor
cikan direksiyonu satacagim bende engin ama once servisten fiyatini ogrenecegim; ondan sonra kendimce bir fiyat bicecegim..Hayırlı olsun Rıza.Güzel olmamasına imkan yokBu arada çıkan direksiyonu ne yaptın? Onuda bi araçtıramadım hepten unuttum.
yok mehmet abi soyleme bir sen, bir de cenk biliyor valla. aramizdasöyliyimmi haa. açıklayım mı?