Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ERK's RZ 014 ibiza TDI

bu arada jant göbeği derdinden sana yazılımın hayırlı olsun diyemedim. "hayırlı olsun rıza güzel günlerde binersin inşallah" araba çok güzel oluyo maşallah :D

tesekkur ederim mehmet abi :)
artik ben tukendim ama arabayi guzel yapacagim diye :)

tesekkurler..

bende merak ediyorum ama asil olgilendigim konu sorunsuzluk.. 3-5 hp eksik olsun diger yazilimlara gore ama yeterki sorunsuz olsun..
uygun bir zamanda dyno ya cikacagim.. olmadi ikimiz deneriz bi :)

zevkle otururm yan koltuguna krdesım :)

eski haliyle yazin 4 kisi ve full bagajla izmir otobaninda 195 gordum yusuf.. yol bombostu ve iyice asilmistim..

daha sonra tek basima bastigim zamanlarda 190 a kadar ciktigim zamanlar oldu ama yol musayit olmadigi icin kesmek zorunda kaldim.. belki 200 u gecerim o zamanlar..

eski haliyle yazin 4 kisi ve full bagajla izmir otobaninda 195 gordum yusuf.. yol bombostu ve iyice asilmistim..

daha sonra tek basima bastigim zamanlarda 190 a kadar ciktigim zamanlar oldu ama yol musayit olmadigi icin kesmek zorunda kaldim.. belki 200 u gecerim o zamanlar..

senınkı kac model rıza 80 beygırlıktenmı 75 lıktenmı ?

Geri
Üst Alt