Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Elektrikli Egzoz vanası - Cut out - Egzozunuzun Sesini Ayarlayın

çok iyi olmuş özellikle ayberkin arabaya dikkat ettim..çok fark var..diyelim kapalı ve 140 lı hızlarda gidiyorsun..o zaman da düşüyor mu ses

ses her sekılde dusuyor varol abı ama dogal olarak bu kadar sıkıstırmanın bedelı de yuksek hızlarda bu sekılde kullanmamak oluyor,sonucta dumduz cekılmıs borunun ucuna ıcı elyafsız b susturucu koyuluyor ve vana bunu susturabılıyor ama bu sekılde arabayı sıkmanın manası yok yuksek hızlarda

ayberk eksozumu deıstrdın son susturucuyu
Yok Ogün aynı. Otto krom var.

çok iyi olmuş özellikle ayberkin arabaya dikkat ettim..çok fark var..diyelim kapalı ve 140 lı hızlarda gidiyorsun..o zaman da düşüyor mu ses

Abi bu vana geçici olarak susturmak için yapılmış bi vana. Yani sessiz şekilde kullanılabiliyo ama aracın performansını çok düşürüyo.
60'lık boruyu bir anda 10'luk boruya düşürmek gibi birşey, yaptığı etki.

Arkadaşlar geçen gün bi Honda vtec e taktık, ses çok güzel oldu :) üst devirlerde aynı TypeR gibi ses çıkıyor...
Buyrun..
http://www.streetfire.net/video/honda-vtec-exhaust-cut-out_2204974.htm

Bu da bonus :D savaş abiden..
IMAG0012.jpg

yok değil, direk dışarı verdik
ya senin beğendiğin sistem güzel ama ben yinede ortadan sonra orjinal gitmesini seviyorum :) hem daha az masraf hem daha çok ses hem de daha sessiz.. ayrıca günlük olarak sessiz kullanmak daha sağlıklı
Benım begendıgım sıstem mı yavuz bu da

1.4 tsi cupralardan yaptıran warmı=????? ayrıca yakıta bi etkisi oluyor mu ?

Hasan abı de var ,yakıtı gazladıgın zaman etkıler halıyle egsoz sıstemıne mudahale edıyorsun ama alt devırlerde bsy fark etmez

Geri
Üst Alt