Elektrikli Egzoz vanası - Cut out - Egzozunuzun Sesini Ayarlayın

scirocco da var akşama görebilecegin
onun dışında leon tsi görmedim yaptıran 🙂

160 lık scirocco mu ama 🙂 Ayrıca kompresöründe sese etkisi olur diye düşünüyorum, yani yine tam bir örnek olmuyo 160'lıksa Özgür'üm ya 🙂

Vanayı cut out seklınde merak edıyorsan fark yapmaz Rocco ıcın onemlı olan stock sısteme gerı donebılmek zaten,ama benım tercıhım komple duz boru sonunda gzl b susturucu ve hemen arkasında delıklı vana kullanmak,normal zamanda sureklı egsoz sesı ıle dolasıp polıse yakalanma durumunda vana kapatılınca stock egsoz kadar sessız oluyor

düşünce aşamasındayım Can ya . Konuşuruz bunları 😀

Ah be Özgürüm tutmadı

Ayrica son bir susturucu almak gerekiyor mu peki yoksa standart egzosta mi yapiliyor?

duz boru cekıp stock egsozla arabayı kullanırsan cok b faydasını gormezsın abı o ısın ama benım stock sıstem kalsın dersen b tane DP yaptırırsın katı ıptal eder sonrasında vanayı koyarsın open dp yapmıs olursun performans adına

Arkadaşlar videoların linklerini ilk sayfaya koydum, oradan bakabilirsiniz 🙂
Daha güzel çekimleri ilerleyen günlerde ekleyeceğim, videolarda baya bi cızırtı var bide A3 te açıldığında o kadar bass ses geliyor ki ses sanki kısılıyormuş gibi duyuluyor bilgisayarda 😀

ben canlı ayberk in cuprasında gördüm gayet başarılı olmuş hatta bugün bi yenisini taktırdı sen göndermişsin sanırım

evet, kıstığı miktar beni tatmin etmedi 🙂 daha çok sesini kısmak istedik, ve başardık 🙂
Artık sadece sessiz arabalarınızın sesini artırmıyoruz, aynı zamanda sesli arabalarınızı da susturabiliyoruz 😉
ben canlı ayberk in cuprasında gördüm gayet başarılı olmuş hatta bugün bi yenisini taktırdı sen göndermişsin sanırım

39,104Konu
763,797Mesajlar
21,834Kullanıcılar
donmezemir44Son üye
Geri
Üst Alt