Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

DURSUN abiye saygılarla 2011 LEON Bİ-XENON

dursun tebrik ederim seni kardeşim. ellerine sağlık çoooooook güzel bir çalışma olmuş.
sanırım herkez benim gibi gece performansını merak ediyordur. bir gece çekimi yapıp burada paylaşırsanız çok memnun oluruz.duvara yaklaştırıp ışık çizgisi falan nasıl, ayar yapması kolay mı gibi bilgileri de yazarsanız seviniriz.

güle güle kullan gercekten cok guzel olmus yapanın da ellerıne saglık :)

herkese çok teşekkür ederim havalar dan yerler ıslak en yakın zamanda kuru resmi gece çekimi olarak ekliyeceğim aracıma baktıkça dursun usta aklıma gelior ve her gördüğümde dua ediorum valla burdan tekrar tekrar ve tekrar eline sağlık... hasan abininde dediği gibi gözüm kapalı aracımı teslim ederim

dursun kardeşim ellerine sağlık mercekler 10 numara (bana yaptıkların )

tsk ederim yılmaz abi ve erhan memnun olduysanız ne mutlu güle güle kullanın hayırlı olsun.

ooo yılmaz abi hayırlı olsun ressimleri beklioruz dün akşam gelseydim keşke :D

Kaptaannnn, buralara geliyorsun da haber vermiyorsun oldu mu şimdi yahu :D:D:D iki laflardık neyse hayırlı olsun.

yavv faruk karabatak gibisin nerde olduğunu nerden bileyim ben heyecandan neyaptığımı bilmiyorumki :D

Geri
Üst Alt