Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

DURSUN abiye saygılarla 2011 LEON Bİ-XENON

aynn bende bu yüzden aldım leon u he kötü arabamı değil ama vw gibi olamaz :D

erhan sadece su kadar kucuk bir ornek vereyim teybin sesini brz ac bass acikken heryerden plastik sesi geliyo abi :) utanc verici ama her guzelin bir kusuru vardir dimi

erhan sadece su kadar kucuk bir ornek vereyim teybin sesini brz ac bass acikken heryerden plastik sesi geliyo abi :) utanc verici ama her guzelin bir kusuru vardir dimi

bu sorun vw dede var kronik bnm jetta da aynı leon gibi tıkırtı gelio baslardan :D

Philips D2S kit... Orijinal bi-xenon fiyatına gelecek onu alınca =) ebay de bile ampul çifti 100$ shipping ile. Kiti siz düşünün. Ben Twin düşünüyorum 305TL+kdv. Dursun Abi sorun yapmaz bunlar demişti.

Philips D2S kit... Orijinal bi-xenon fiyatına gelecek onu alınca =) ebay de bile ampul çifti 100$ shipping ile. Kiti siz düşünün. Ben Twin düşünüyorum 305TL+kdv. Dursun Abi sorun yapmaz bunlar demişti.

biz sadece ampul alıcaz 70 tl tanesi sanırım philips kutusuz ama :D

benim silerde merceklerde 6000k lakin bulabilirsem 35w değil 50w lık xenon alıcam cyclone marka xenonda var ve youtube de araçlara takıp denemişler 35w ile 50w xenon arasında acayip ışık farkı var ve yağmurlu havada birde çekilmiş video bulursanız 50w lik 6000k xenon alın derim

arkadaslar kolay gelsin hepinize mercek hakkında hepinizin az cok bilgisi var gördügüm kadarıyla simdi öncelikle sunu bilmeliyiz kullanılan mercek markası ne ve hangi araca ayıt evet erhanın arbasında 4300k var ama mavi gibi yanmıor size öğle gelior aracı yakından bakın beyaz yanıor sisleri kapatıp actıgınız göreceksiniz hepimiz bilioruz ki ısık kırılması denilen birsey var he bu arada philips d2s xenon kit vw seat skdo ve sayre araclar icin 650 tl gibi bir rakamı buluor ayrıca ilerleyen zaman larda cok dikkatli bakın göz kırpıor buda sizin araclarınızın beyiniyle alakalı cok hassas oldugundan mtec ve monza dedigimiz zaman ise monza beyaz ısıgı sever mtec ise mor ısıgı reng farkı bundan dolayı oluor kullanılan manzeme kalıtesi diyelim.Ayrıca detaylı blgi vere bilirim bunlar icin arkadaslar 05339655857 numaramda bu her turlu sormak istediginiz sorularınızı bire birde cevaplarım herkeze kolay gelsin hoş sohbetler.:D

evet ilker sanada demiştim 2 marka die bunlardan dieride twin.

bu arada arkadslar philips d2s ampulun en ucuzu suanda 135 tl den satılıor bilginiz olsun.

çok kaliteli olmuş cupra tamponda alırsan tam olur ;)
ama fiyat çok bence :(

Geri
Üst Alt