patrıot
Kayıtlı Üye
Benimde bizzat uzaylıyla sevişen arkadaşım var. Uzaylılar var desem kimse inanır mı acaba?
ben her gece ruyamda uzaylılarla sevısıyorum ıtıraf edıyorum
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Benimde bizzat uzaylıyla sevişen arkadaşım var. Uzaylılar var desem kimse inanır mı acaba?
Ben R35'in şanzımanı iyi demedim. R35'in şanzımanı DSG'den iyidir dedim. Arkadaş DSG'den iyi olan şanzıman sordu bende ona cevap verdim ki şu videodaki R35'te bulunan şanzımanda eleştirdiğin şanzıman ve launch control. Burada Veyron geçiyo. Ama tabi bilmiyorum genel durumu nedir. DSG'den iyi olduğu kesin de..
http://www.seatclubworld.com/showthread.php?t=4704
Dediğimi anlamak istemiyosun galiba?
Ben burada R35 şanzımanı iyidir düşüncesini savunmuyorum. Arkadaş DSG'den iyi bir şanzıman söyler misin dedi bende saydım Veyron geçtiği videoyu koyarakta şunu anlamanı beklemiştim. Bi Skyline Veyronu geçecek hale getirilmiş ve o şanzımanla..
Veyron'unsa yürümesi için 40-50km/h sürat gerekiyosa, 0-100km/h verisinin 3 saniyenin altında olduğu verilmezdi heralde.