Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Drift Gokart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
01 - Umut Kukul
02- Çağlar Bayur
03-Tolgahan Usta
04-H_G + 1
05-Toyyerbugra
06-GeniuS (Dursun)
07-Ghostrider (Emre)
08-Elanor (Ayça)
09-Lejyoner (Gökhan) :)
10-Poro (Kaan)
11-bbj_bt (Burak)+4 (dayım ve cocukları)
12-Janset (Göktuğ)
13-HRN (Harun)
14-koray.cano+1
Ben gelmek istiyorum ama kesin değilim fifyt fifyt ama yazdım kendimi :D )

Koray sana arac vermeye gerek yok sen Fiestanlada yanlarsın zaten:)

Video'da bi çocuk kullanıyo sanırsam ya da kısa boylu zayıf bi abimiz. Şimdi o en fazla 60 kilo , e 90 kilo olan ben o alete bindiğim gibi yere yapışcak ne kadar yanlayabilcem merak ediyorum da yani :D

doğukan farketmez kardeşim bende 80 kiloyum ama 60 50 kiloluk adamlara 3 4 saniye farkı atıyorum arabalar gayet iyiler durumlarıda iyi ve emin ol videoda böle değil böle gözükmüyodu ya diceksin emin ol herkesin aklında şüpheli bişeyler vardır tabiki hak veriyorum ama emin oolun hiçbişeyden şüphe duyulcak gibi değil ve emin olun çok eğlenicez ve beklentilerinizin üstünde olucak saygılar

ahahahahaha :D Doğru söylüyorsun abi her yerde el freni çekmekten sağ kolum kas yaptı :Dpuhaha

puhahapuhahapuhahapuhahapuhaha

bu arada dayım bu piste gitmiş tek sorun mekandaki kokuymuş =) gerisi müthiş deniyor...

maske lazım olabilir arkadaslar bilginize :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt