Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Drift Gokart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doktor beni eklemişsin oraya:D

Doğuma 10 gün kaldığı için evden pek uzaklaşamıyorum artık Şengülün yanına birini bırakamadan,hafta sonu için müsait durum oluşursa yanlamaya gelirim,ani doğum sancısında ben olmazsam yan basarız sonra:D

Yengemide al gel..Bende eşimi getireceğim yanlız kalmaz hiç değilse ;)

01 - Umut Kukul
02- Çağlar Bayur
03-Tolgahan Usta
04-H_G + 1
05-Toyyerbugra
06-GeniuS (Dursun)
07-Ghostrider (Emre)
08-Elanor (Ayça)
09-Lejyoner (Gökhan) :)
10-Poro (Kaan)
11-bbj_bt (Burak)
12-Janset (Göktuğ)
13-HRN (Harun)

videoyu gordukten sorna sabırsızlanıyorum :D:D

01 - Umut Kukul
02- Çağlar Bayur
03-Tolgahan Usta
04-H_G + 1
05-Toyyerbugra
06-GeniuS (Dursun)
07-Ghostrider (Emre)
08-Elanor (Ayça)
10-Poro (Kaan)
11-bbj_bt (Burak)+4 (dayım ve cocukları)
12-Janset (Göktuğ)
13-HRN (Harun)
dışardan katılımda sağlıyım dedim :D

Yerlerde ne var, parke cilası falan mı, duvara toslamasınlar diye kayganlaştırılmış galiba. :D kartingte video yanıltır, koltuğa oturunca 100km/h sürat ile viraja giriliyor gibi his verir.

Yerlerde ne var, parke cilası falan mı, duvara toslamasınlar diye kayganlaştırılmış galiba. :D kartingte video yanıltır, koltuğa oturunca 100km/h sürat ile viraja giriliyor gibi his verir.

sen daha tecrübelisindir abi nede olsa cupra var sende =) 1 2 kere kulandım bende gokart arabası cidden ole cok hızlı gibi geliyor bakalm neler olcak :D

Yalnız bunda düz gidemezsiniz öyle diyim ben :D

Abi avatarında alttan çekilmiş Cupra görüntüsünden bıkmıştık valla,şu yakışıklı yüzünü çıkarttığın iyi olmuş:D

Hasan abi inşallah getiririm bakalım artık Cumartesine:)

01 - Umut Kukul
02- Çağlar Bayur
03-Tolgahan Usta
04-H_G + 1
05-Toyyerbugra
06-GeniuS (Dursun)
07-Ghostrider (Emre)
08-Elanor (Ayça)
10-Poro (Kaan)
11-bbj_bt (Burak)+4 (dayım ve cocukları)
12-Janset (Göktuğ)
13-HRN (Harun)
14-koray.cano+1
Ben gelmek istiyorum ama kesin değilim fifyt fifyt ama yazdım kendimi :D )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt