Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Dizel Leonmu? Benzinli Leon mu?

olm braz daha zorlasa araba demek mazotsuz gıtmeye baslıcak :D

Evet abi.Maşallah çok memnunuz yakıtından ve performansından :)

yok bizde 1.9 tdi motordayız . ama nasıl kasmadan ben onu anlamadım 4.2 ile gitmek demek düz yolda 5 de 1500 lerde gitmek hiçmi rampa görmüceksin. ben konya ovasında değilim.

Bahsettiğiniz araç Caddy. 1450kg...Bizimki 1270kg. Arada 200kg gibi bir fark var.Ayrıca bahsettiğim yol Osmaniye-Adana arası.Emre çok iyi bilir o yolu.Konya Ovası gibi dümdüz :)

toledodaki makine ile caddy deki arasında çok fark var. herşeyden öte şanzımanından tut araç ağırlığına kadar kardeşim :) tüketim faktöründe ağırlık yani yük en önemli kalemdir.

Evet bizimki 100km ile 2100rpm felan çeviriyor.Caddy'nin ki kaç devirde 100km diyor 5.viteste?
[/QUOTE]

Evet abi.Maşallah çok memnunuz yakıtından ve performansından :)

Bahsettiğiniz araç Caddy. 1450kg...Bizimki 1270kg. Arada 200kg gibi bir fark var.Ayrıca bahsettiğim yol Osmaniye-Adana arası.Emre çok iyi bilir o yolu.Konya Ovası gibi dümdüz :)

Evet bizimki 100km ile 2100rpm felan çeviriyor.Caddy'nin ki kaç devirde 100km diyor 5.viteste?
[/QUOTE]

yanılmıyosom oda 2100 lerde olması lazım. şöyleki 90 da tam 2000 .

yanılmıyosom oda 2100 lerde olması lazım. şöyleki 90 da tam 2000 .[/QUOTE]

Aradaki 200kg'nin Toledo ile Caddy arasında ortalama farkı yaratması gayet normal ama :)

yanılmıyosom oda 2100 lerde olması lazım. şöyleki 90 da tam 2000 .[/QUOTE]

5. viteste değildir muhtemelen varsa bir fark düşük viteslerdedir.

yanılmıyosom oda 2100 lerde olması lazım. şöyleki 90 da tam 2000 .

5. viteste değildir muhtemelen varsa bir fark düşük viteslerdedir.[/QUOTE]

yok abi eminim tam 90da 2000de hatta 180de 4000 işte zorluyorum fln 200lere gelmeden 4.5 k larda takılıyo cok eminim.

5. viteste değildir muhtemelen varsa bir fark düşük viteslerdedir.

yok abi eminim tam 90da 2000de hatta 180de 4000 işte zorluyorum fln 200lere gelmeden 4.5 k larda takılıyo cok eminim.[/QUOTE]

ben 4 5 den bahsetmedim. mesela connectin 1-2-3 vitesi çk kısadır. genelde ticarilerde sürekli düşük vites kullanımı dur kalk olacağı için yük altında rahat hareket sağlaması amacı da dahil una daha kısa oranlı farklı bir şanzıman olur. normal binek şanzımanı dayanmaz ona

yok abi eminim tam 90da 2000de hatta 180de 4000 işte zorluyorum fln 200lere gelmeden 4.5 k larda takılıyo cok eminim.

ben 4 5 den bahsetmedim. mesela connectin 1-2-3 vitesi çk kısadır. genelde ticarilerde sürekli düşük vites kullanımı dur kalk olacağı için yük altında rahat hareket sağlaması amacı da dahil una daha kısa oranlı farklı bir şanzıman olur. normal binek şanzımanı dayanmaz ona[/QUOTE]

tamam o dogru mantıklıda zaten.

yahu bi alıntı yapmışsınız anlayana kadar başım ağrıdı.. :D :D

harbi yaa ne biçim alıntı bunlar?? davinçinin şifresi resmen..biraz daha özen gösterin beyler düzeltin şu yazdıklarınızı??

dur alpere söyleyim ford c-max ile 100000 km yaptılar ne tutuyor masraflar biliordur. yada neler çıkabilir.
Emre kardeşim 50 000 km focus bakımı 580 tl tuttu fakat ekstralar içinde.Aklıma gelenleri yazayım.Yağ,yağ filtresi,hava filtresi,polen ve mazot filtresi,v kayışı,balatalar, park sensörü ve montajı ön ve arka silecekler.Bu esnada ford servisde kampanya vardı. :)

Geri
Üst Alt