Paşam ben zamanında sıfır aracımdan gelen sesler başlığında açtım konusunu bizzat servise götürüp kontrol ettirdim.tarifinden anladığım sendeki sorunda aynı...
bu arada sesi tarif etmene hasta oldum ama helal olsun aynı rotring kalemin içinin dönüşünde çıkan gıcırtının aynısı..kırk sene kalsam aklıma getiremezdim ama tespit 10 numara olmuş...
Gelelim soruna gerçi arkadaşlar bahsetmişler ama birazda ben bahsetmiş olayım..Öncelikle sorun etme Leonun kronik problemlerinden
zararı yok araca...
direksiyonun altından seat logosunun alt kısmı gibi düşün havayastığınında içerisinde olduğu düzeneğin bir kasnağı var ve bu bazı araçlarda hiç bir zaman ses yapmazken bazı araçlarda arada bir bazılarında inatla ısrarla ilk günden beri olabiliyor bende ilk günden olanlardanım kafasına göre arada yapıyor arada kesiyor...
çözümüne gelirsek kesin çözüm yok kronik deniyor olmasından anlamışsındır,ancak yağlama temizleme spreyi sıkma gibi metodlar ile sesi kesmek mümkün,lakin servis amca der ki geçici olarak kesilsede ses yağladığınız bölge iki gün sonra tozlanmayla beraber daha kötü bir hal alıyor bence hiç uğraşmayın!
Teyp sesini açıp angaranın bağlarına devam anlayacağın paşam..De haydi kal sağlıcakla