arthur
Kayıtlı Üye
kardeşim ona hiç bakmadım seviye ne olması gerekiyo hemen bakaıyımdun bendede oldu dar bi yerden manevra ileri geri de sonra duzeldi hidrolik seviyesi ne durumda senin
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
kardeşim ona hiç bakmadım seviye ne olması gerekiyo hemen bakaıyımdun bendede oldu dar bi yerden manevra ileri geri de sonra duzeldi hidrolik seviyesi ne durumda senin
yok kardeş tam dönen kısım var yadireksiyon kısmı varya mil felan degil yani sanki elimi alta atsam tutacak gibiyim okadar yakın yanipaşa gelen ses direksiyondan geliyor demi.motor kısmından değil?
yok kardeş tam dönen kısım var yadireksiyon kısmı varya mil felan degil yani sanki elimi alta atsam tutacak gibiyim okadar yakın yani
yok kardeş sürekli yapıyo arasıra degilanladım kardeş birde süreklimi yoksa benimki gibi nadirenmi yapıyor?Benimki ara sıra olduğu için toz kaçmıştır falandır diye önemsemedim...
yok burak altını felan sürtmedim zaten okadar aşagıdan gelmiyo direksiyok kafadan geliyo airbag çıkan yer varya ordan şimdi iyide dinledim senin dedigin yered baktım yok ,büyük ihtimak o vidanın oldugu yerdenSorunun Çözümü çok basit aracın altını süttüysen ondan olmuş büyük ihtimal aynısı başıma geldiğinden söylüyorum kaputu açıp fotoda gösterdiğim kısımda aracın en alt kısmında saç var uzunca kare şeklinde görürsün zaten onu levye yada sağlam bi demirle aşağı bastır azar azar çevirip sesin kesilip kesilmediğine bak gitmezse az daha bastır serviste böyle yaptık ses gitti
Ekli dosyayı görüntüle 10087
hmm anladım o zaman farklı bir sorun demekki benim araba basık ne olursa alttan oluoyok burak altını felan sürtmedim zaten okadar aşagıdan gelmiyo direksiyok kafadan geliyo airbag çıkan yer varya ordan şimdi iyide dinledim senin dedigin yered baktım yok ,büyük ihtimak o vidanın oldugu yerden