Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Debriyajın azizliği

büyük geçmiş olsun allah beterinden korusun

evet o yöntemi okudum ben zararlı olduguna dair ibarelerde vardı bilemiyorum valla .. ama vw grubu genelde yukarda kavrar diyorlardı.. hatta bana aracı teslim ederken uyardılar bu konuda , insanlar alışamıyor sonra sorun cıkıyor debrijaj vs de servise geliyor diye

o zaman normal mi bu olay hay allah kafam karıştı :confused: neyse nisan da yılını doldurduğu için bakıma girecek o zaman sorarım hatta baktırırım gerekirse.

Çok Geçmiş Olsun Hocam... Allah korumuş Çok şükür kazasız belasız atlattın böyle tehlikeli bir durumu...

geçmiş olsun aybars tekrarının olmaması dileği ile.

Allah beterinden korusun geçmiş olsun kardeşim neyseki halledilmiş bizde pazar izmit grubundan arkadaşlarla izmitteydik keşke sende oralarda olsaydın...

teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Serhat abi,cumartesi günümüz ve planlarımız zehir olduğu için pazar günü tekrar gidicektim aslında izmite ama hem arabanın bu durumu canımı sıktı hem de sınavlara çalışmam gerekiyordu.o yüzden vazgeçtim

teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Serhat abi,cumartesi günümüz ve planlarımız zehir olduğu için pazar günü tekrar gidicektim aslında izmite ama hem arabanın bu durumu canımı sıktı hem de sınavlara çalışmam gerekiyordu.o yüzden vazgeçtim

evet haklısın gelmeyeceğini düşündüğüm için aramadım zaten cumartesi oradaydın yoksa canın sıkkın oolduğu için gelmediğini bileydim bi şekilde ikna ederdim seni :)

Aybars' ım yeni gördüm konuyu, çok geçmiş olsun kardeşim. Allah beterlerinden korusun

Geri
Üst Alt