Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Geçmiş olsun Aybars kardeşim, rabbim daha büyüklerinden sakınsın, bu akşam bende enteresan bir olay yaşadım, yağmurlu havada rampa yukarı çıkarken viraja geldim 50-60 süratle virajı kapalı alayım dedim araba önden koptu gitti viraj dışına doğru bariyere yakın zor topladım araçın onden kopması çok enteresan değilmi arkası kopsa anlayacam da bunu anlamadım, neyse kardeşim senin derdinin arasına dert sokmuş olmayalım şimdi, tekrardan çok geçmiş olsun...
çok teşekkür ederim..merak ettiğim neden 44.000 km. de böyle birşey olması.arabayı benden başka kimse kullanmıyorum..az çok tanıyanlar da aracımı zorlamadığımı bilir ki daha önceki aracımda böyle bir sıkıntım olmamıştı,6 ay a yakın başka bir araç kullandım onda da bu şekilde bir sıkıntım olmamıştı ki o araç 250.000 km deydi.