Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Heralde
Neyse gece 12den sonra anlışıldı ki bütün konuları pert edebilitem yuksek, o yuzden ben yatsam iyi olacak hadi iyi geceler.
Ben bu kafayla %89 uyurum 5 dakkada
Heralde
Neyse gece 12den sonra anlışıldı ki bütün konuları pert edebilitem yuksek, o yuzden ben yatsam iyi olacak hadi iyi geceler.
Ben bu kafayla %89 uyurum 5 dakkada
Konuyu açmışsın bilgi almak için, insanlar fikir söylemiş sonra gelmiş diyosun ki yok öyle değil. Ben sebebini biliyorum %99.9 eminim. Arkadaşlarında seninle dalga geçtiklerinin farkında değiller. Konuyu son sayfasından okumaya başlayıp yorum yazarlarsa böyle olurAyberk laf yarışından önce insanların yorumlarını da oku..
istersem %0.000000001'lik oran için konu açarım..
burda seni ilgilendiren şey nedir. ??
Konuyu açmışsın bilgi almak için, insanlar fikir söylemiş sonra gelmiş diyosun ki yok öyle değil. Ben sebebini biliyorum %99.9 eminim. Arkadaşlarında seninle dalga geçtiklerinin farkında değiller. Konuyu son sayfasından okumaya başlayıp yorum yazarlarsa böyle olur
İstediğin konuyu açıyosun zaten kimse birşey diyemiyo sana. Yakında da aracım frene basınca yavaşlıyo diye konu açarsın %100.