Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Cupra Tampon Sonrası Leon Aerodinamisi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
walla benım buzman kadar bındıgım tum araclarda cıddı bı sekılde kısın vıtesın tam arka yerınden yıgıtın dedıgı gıbı azcıkta olsa bı sogukluk gelıyo.hata en son kız arakdasımın arcını bu yuzden servıse goturmusum ama hıc bıs ıksıntı yoktu.

Bence tamponla alakalı değil. Yerine tam oturmayan bir parça vs. den kaynaklanabiliyor olabilir...

walla benım buzman kadar bındıgım tum araclarda cıddı bı sekılde kısın vıtesın tam arka yerınden yıgıtın dedıgı gıbı azcıkta olsa bı sogukluk gelıyo.hata en son kız arakdasımın arcını bu yuzden servıse goturmusum ama hıc bıs ıksıntı yoktu.

evet aynı olay benim şu anki aracımda da var, bazen soguk geldiğini hissediyorum leonun o boşluk olan yerinde bende kül tablası var. Ama leondaki gibi lodos esmiyo tabi :)

evet aynı olay benim şu anki aracımda da var, bazen soguk geldiğini hissediyorum leonun o boşluk olan yerinde bende kül tablası var. Ama leondaki gibi lodos esmiyo tabi :)

mersoda daha az,leonda ondan fazla benım hatunda punto var sen hesapla artık:)

Normal bir Leon'a Cupra tampon takılırsa sürtünme katsayısı artacağından hızlanma kesinlikle düşer. Ama bu 0.1 sn farkmı yoksa 0.00000001 saniye farkmı onu bilmiyorum. Tüketimde aynı şekilde..

bencede tampon ilen alakalı değil bildigin yalıtım problemi.sabahları bugünlerde binerken aracımın içi soğuk ama aşırı yani dışardan farkı yok ki kabın içersindeki güneş gözlügü buhar yapıo o derece normal mi bu ? :)

sirkülasyon kapakları açıkken zaten viraj dönerken vs. kapaklardan hava girer içeri..

tampona neden yoruyorum çünkü..
eskiye göre hesaplama yapmadan da 2 tampon yanyana konsa hangisinin içeri daha çok hava alabileceği bariz görülür..tampondan içeri giren hava da dışarı çıkmak zorundadır fizik kuralı yoksa basınç yapar velakin yapıyo da o basınçla da konsolun aralarından içeri sızıyo..motor söküldüğü zaman kabinin duvar gibi dümdüz kapalı bi alanla başladığı görülür zaten..

bunun dışında neden tampon çünkü geçen kış bu kış arasında değişen sadece tampon oldu da ondan..

yardımcı olması için 2 tamponun da fotosu..

SB09WWA1.jpg

2006-seat-leon-cupra-front-view-588x441.jpg

2 aracında altında yarım muhafaza var..
yani araç hareket halindeyken tampona dik gelen rüzgar tamponun izin verdiği ölçüde içeri girer..
üstüste duran 2 foto da hangisinin daha çok rüzgara izin verdiği ortada..
bu yüzden tampon üstünde duruyorum.. ;)

---------- Post added at 23:35 ---------- Previous post was at 23:34 ----------

tekrar söyliyim kaçmış olabilir..
Leon stock tamponda sis ızgaraları delik değil..kapalı..

Tampona yormak için, motoru sökülmüş bi arabayı görüp, tampona yormak lazım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt