Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Cupra Kaza

kazalı 40-42arası da olur Erhan'ım..

kaza olunca işin içinde fiyat en az 4K düşer zaten..
hatta boya..onlardan olur belki anca o fiyata.. :S

tamam sen fr falan istemiyosun Cupra olsun çamurdan olsun :) Tamam abi aklımda bulur bulmaz gönderirim.

yaw temiz cupra 50 TL temiz FR 40 TL,

10 TL FR'a harca bak o zaman kaç hp oluyor :D

yaw temiz cupra 50 TL temiz FR 40 TL,

10 TL FR'a harca bak o zaman kaç hp oluyor :D

340hp'yi max. 2Lira'ya hallederim ama..
10K Lira'yı harcamak için bana aşağı yukarı 12 ay lazım tecrübeyle sabit.. :D :D
dediğin gibi çamurdan olsun yani.. :)

Konya'da oturan kim var SCW'de. ??
Yiğit abi bence bulaşma derim kesin birşey çıkartır başını ağrıtır 1.4 TSI Stylance parasına CUPRA veriyorlar bu işin mantığı var mı ? Belliki adam elinden çıkarmak için düşürmüş fiyatı hadi bu araç kazalı diğer Cupra'lar 55-60 bin liralarda gezerken kazalı diye 50 yazsa yine gider fakat 32ye kadar düşmüş araç bence bulaşma ama yinede karar senin

o araca bende bakmaya gidicem ama bir fırsat ayarlayamadım :)

aracın pert kaydı yok ama kazalı fotolarını gördüm görmez olaydım :D sağlam toplamamışlar zaten sanayi işi yapmışlar...farlar bile çıkmacıdan düşünün artık :D

Geri
Üst Alt