Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Cupra Kaza

konya plaka cupranın tavanını nasıl halletmişler onu öğrenmek lazım..sanki yürüyende bi lolo var..

Dou dediğim gibi araç İstanbul'da olsa kolaydı bu işler..
ama Konya'ya hayatımda gitmedim ki servislerle konuşup net bilgi alabiliyim..
adamın servisle arası iyi olmasa bile sorun olabilir illaki serviste yapılan işlemlerden..
velakin bu arabayı sırf görmek için de atlayıp gitmem Konya'ya..

Dou dediğim gibi araç İstanbul'da olsa kolaydı bu işler..
ama Konya'ya hayatımda gitmedim ki servislerle konuşup net bilgi alabiliyim..
adamın servisle arası iyi olmasa bile sorun olabilir illaki serviste yapılan işlemlerden..
velakin bu arabayı sırf görmek için de atlayıp gitmem Konya'ya..

Anladım kardeşim haklısın senin parçan çalıyor radyoda...

bence bu kaldırıma çıkıp bir direğe falan girmiş tavanla beraber tam ön kısmın ortası gitmiş başka mantıklı açıklaması olabilirmi bilmiyorum.

Abi bende diyorum bu plakayı biliyorum diye sahibindeni falan talan ettim :D

madem talan etmeye bayılıyosun bana 36-37 civarı bi Cupra bulsana be Erhan'ım..kaza önemli değil pertten dönmesin yeter.. :)

madem talan etmeye bayılıyosun bana 36-37 civarı bi Cupra bulsana be Erhan'ım..kaza önemli değil pertten dönmesin yeter.. :)

Kendin neden bakmıyorsun olm zaten 9 tane cupra ilanı var diğerleri en ucuzu 59Bin YTL...

Ben hergün bakıyorum Yiğit valla ama o fiyata cupra yok ama çok temiz bir TFSI var bide bursada 40'a FR var pazarlıkla dediğin fiyatlara gelir.

Ben hergün bakıyorum Yiğit valla ama o fiyata cupra yok ama çok temiz bir TFSI var bide bursada 40'a FR var pazarlıkla dediğin fiyatlara gelir.

kazalı 40-42arası da olur Erhan'ım..

kaza olunca işin içinde fiyat en az 4K düşer zaten..
hatta boya..onlardan olur belki anca o fiyata.. :S

Geri
Üst Alt