Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
vaaaaaayyyybenım olan hersey senın bılıyosun dımı emooo
heryerde sölüyorum burdada tekrar edeyım bi erkek kardesim olsaydı anca bu kadar severdım seni
hayat boyu beraberiz inşallah![]()
hakoo garajına benim arabayı çekip foto çektirebilirmiyimm lütfenn hakooeee facebook a koycamdaa profil resmi olarakk
![]()
öle olmaz tamamen gerçekciii olucakilker sen hakoya arabanın fotosunu verıyorsun o sana çekilmiş halını verıyor![]()
saol alp ama daha o kvama gelemedik normal bı garajGaraj dediğin böyle olur![]()
saol allah razı olsunHayırlı Uğurlu olsun hocam kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle...
cok tesekkür ederim,suan kaplama yerlerınde bı kac degısıklık yaptık,göze daha fazla hıtap edıyo insallah yeni halınıde ceker koyarımHepsine ayrı ayrı MaşeAllah MaşeAllah MaşeAllah kazasız belasız nazarsız ineşAllah..corvette kaplama gayet hoş olmuş..
cok tesekkur ederım,rabbim daha iyilerini nasip eder insallah sizeçok beğendiğim bir covetteMaşallah...
allah razı olsun kardeşim,cümlemizetürkiye için başarılı bi garajkey:maşallah abicim allah dah iyilerini nasip etsin
uyar fark etmez getir senkanka seyehat kartı ıstersen senındır ındırımlı he![]()
ilkerim, allah belanı vermesinhakoo garajına benim arabayı çekip foto çektirebilirmiyimm lütfenn hakooeee facebook a koycamdaa profil resmi olarakk
![]()
teknolojıden okadar anlasaydım ikide bir bilgisayarı bozmazdım ne dıyonilker sen hakoya arabanın fotosunu verıyorsun o sana çekilmiş halını verıyor![]()
ilker sen bakma bu ınsan musvettesıne ne zaman ıstersen kardesımöle olmaz tamamen gerçekciii olucak![]()