Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Allah kaza bela vermesin hakan abi garaj nerde bi akşam toplu resimlerine çekerim senin evlatların
yav kanka sen arabanın ilk halinide görmedinki rengi griydi patatesti harbiden şimdi daha iyi oldu
bu adam ceketinin iç çebinde bas tasıyo
abi serpiştirdim oraya buraya,biri giderse ötekilerle idare ediyoz
allah razı olsun cok saolun
bahçelievler buraya gelırsen 4 scw uyesı var
dimi kanka allah razı olsunhahahahha adamsın sen ya ....
allah rası olsun çok saolMaşallah, kazasız belasız kullan Hakan
ağlatıcam seni kardeşimGel gel , 110 km/h giderken yamulma sözu verdın panpa hatırlatıyorum tekrardan tekrardan maşallah kardesım
gel kardeşim basımızın üzerinde yerin varAllah kaza bela vermesin hakan abi garaj nerde bi akşam toplu resimlerine çekerim senin evlatların
aynen kardeşim toplanırız bı yimahhh yerikbahçelievler buraya gelırsen 4 scw uyesı var
senin bir şeyi bir seferde beğendiğini göreyim ozaman dişimi kırıcam harbidengördüm olum arabanın ilk halini cenk göstermişti resimlerini hatta ben begenmemiştim corvet alıyo gidip bu renkmi aldı falan demiştim cenkte her zamanki gibi sende hiç bişey begenmiyon kanka demisti
eyy allah razı olsuneyy maşallah