Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

/CNK62/ Golf 160 Manuel - Resim ve Gelişimleri

Torkun 310 sa iyi,hp ise 185 civarı olmuştur sanırım..

Torkun 310 sa iyi,hp ise 185 civarı olmuştur sanırım..

185 az :) 210civarı tahminen.

Ya şöyle ki abi loglara baktığımızda 260hp güç ürettiğini iddia ediyor. Ama aklı yerinde olan her insan bilir ki yazılımla bu güce ulaşamaz hesaplamada hata yapmış obd :)

Bu nedenle tahmini 210hp diyoruz. Tork eğrim çok iyi çünkü.

260 hp mi:rolleyes: Ispanaktamı koyuyorlar araca:D

:) brokoli yedirdim güçlendi abisi :D

Abi sorma ya orda ufak bi şaşma oldu 260'ı görünce direk sövdüm araca zaten. Tahmini 210hp dedik. Dynoda görücez biliyosun sallama beygirlerle konuşmayı pek seven biri değilim. Bugün video çekerim yol müsait olursa 100-200 :) o zaman görürüz stock ile arasındaki farkı..

:) brokoli yedirdim güçlendi abisi :D

Abi sorma ya orda ufak bi şaşma oldu 260'ı görünce direk sövdüm araca zaten. Tahmini 210hp dedik. Dynoda görücez biliyosun sallama beygirlerle konuşmayı pek seven biri değilim. Bugün video çekerim yol müsait olursa 100-200 :) o zaman görürüz stock ile arasındaki farkı..

260 tabi biraz fazla şaşmış ama 240 lardan bahsedenler var murat gerçi ben onada pek inanmıyorum ama 210 makul zaten üzerinde olunca neden 1.6 TSı var sorusu gelir insanın aklına velevki 200 bile olsa bence harbiden çok iyi sonuçta twincharger için bile olsa 1.4 eskiden bu rakamlar 1.8 için bile zor rakamlardı gerçi ben hala gücün motor hacminde yattığını ve turbonun hızın yükselmesiyle işlevselliğinin düştüğünü düşünüyorum ama teknolojik yenilikler gösteriyorki TSI teknolojisi şu anda en iyi turbolu motor zira eco Boost denilen 1.0 CC lik fordlara binip 125 midilli beygirlerinin gücünü hissedenler bunu şahsen anlayacaktır..

[video=youtube_share;nvjf0TNAWt4]http://youtu.be/nvjf0TNAWt4[/video]

yazılım sonrası hızlanma

Geri
Üst Alt