Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
yazılımcıların şubesi illa ki vardır bende hiç duymadım ama...en sağlamı gene benım firma derim.trde populerAnkarada varmı böyle saglam bu işi yapan chip tuningçi bilgi verin lütfen
ÇoK yaratıcı birisiyim!.. Acayip sorun yaratırım
yazılımcıların şubesi illa ki vardır bende hiç duymadım ama...en sağlamı gene benım firma derim.trde populer
mechatronıc arızalar fena kardeş.daha evvel legend on rumuzlu arkadaşımızın başına geldi ilgilendik erzurum erses servisinde allahtan zar zor garantıye soktular.hemen aydınlatmalardakı ledlere bahane buldular.dsg başlı başına sorun zaten seat da.benım tavsıyem garanti bitinceye kadar ellemeyin hatta hiç yapmasanız daha ii 5000 bin gibi fiyat cıkarıyolar.yenı nesil araclarda herşey beyin olmuş...unut gitsinAbi sen biliyosun bu işleri 2014 mk3 tdi dsg var bnde beyinden deil de şanzımandan korkuyorum tuning yaptırdık diyelim en kötü dsg senaryosu ne olur garanti dışı kalırsa şanzıman ne kadara patlar?
Ankarada çok işinin ehli birkaç yer var abiciğim. Yaptırmak istersen özelden yaz gidelim beraberAnkarada varmı böyle saglam bu işi yapan chip tuningçi bilgi verin lütfen
ÇoK yaratıcı birisiyim!.. Acayip sorun yaratırım