Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Çalıştırma sonrası gelen ses

Bende ilk aldığımda çok kafama takılıyordu ama bence trim konusunda bu arabanın adı çıkmış sadece aynı segmentteki golf e auris e ve a3 e hatta A180 e bile bindiğim de aynı sesler duyuluyor sadece bunda bir tık fazla o yüzden fazla kafaya takmak iyi değil

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Benimde alışmam dileğiyle o zaman :)

Araç full elektronik çalıştırdığın zaman elektronik ile ilgili aksamlar tam anlamıyla yerine geliyor .

Bence problem Yok ama servise göster kafanda soru işareti kalmasın .

Bu ses bendede var problem yok bazı kartlardaki bobin çekme sesi bi çok leon golf a3 te var bu ses

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aracı buğün servise götürdüm araç soğukken yaptığı için bir ğün serviste kalacak yarın ne sorun varsa ya da yoksa yazarım.

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir sorun daha var artık sorun mu özellik mi onuda bilmiyorum ön cam için fıskiyeden su sıkınca biraz uzun tutunca arka fıskiyedende su geliyo bunun bir ayarı falan varmıdır acaba ?

Aracı buğün servise götürdüm araç soğukken yaptığı için bir ğün serviste kalacak yarın ne sorun varsa ya da yoksa yazarım.

Benim aracı her çalıştırdığım da ses geliyor bence o sıkıntı değil belkide benzin pompasından geliyordur pejolarda da kapıyı açınca aynı ses geliyor sorduğumda benzin pompası kapıyı açınca çalışıyormuş ordan geliyormuş ses

Aracı dünler servise bırakmıştım tüm kontrolleri yaptıklarını ama sesle ilgili bi problem olmadığını söylediler yani cihaza bağlandığında bir sıkıntı görünmüyomuş.

Geri
Üst Alt