Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Çalıştırma sonrası gelen ses

Hocam bu çalıştıktan hemen sonra gelen vıızzzzt sesinden bahsediyorsanız bu ses benim araçtanda geliyor nedendir acaba bana hep normalmiş gibi geliyordu

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Evet o sesden bahsediyorum ama bu sürekli olmuyo sadece aracı uzun süre kullanmayınca oluyo misal sabah çalıştırırken hem marş biraz geç alıyor hemde bu ses geliyor ama gün içinde tekrarlamıyor. Haftaiçi servise götürecem neyse sorun burda paylaşırım.

Evet o sesden bahsediyorum ama bu sürekli olmuyo sadece aracı uzun süre kullanmayınca oluyo misal sabah çalıştırırken hem marş biraz geç alıyor hemde bu ses geliyor ama gün içinde tekrarlamıyor. Haftaiçi servise götürecem neyse sorun burda paylaşırım.

Buna hiç dikkat etmedim sadece sabahlarımı yapıyor bilmiyorum ama yarın dikkat edeceğim sorun teşkil ettiğini sanmıyorum bende de kaloriferi aktif edince elektronik kart devresinden ince ince vız vız diye elektrik sesi geliyor benim de bu kafama takıldı acaba bir sıkıntımı var diye düşünüyorum sizde de aynı şekilde oluyormu ?

Hiç dikkat etmedim ama gelse farkederdim aracı yeni aldım çünkü bu trim seslerine falan taktım biraz :)

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Buna hiç dikkat etmedim sadece sabahlarımı yapıyor bilmiyorum ama yarın dikkat edeceğim sorun teşkil ettiğini sanmıyorum bende de kaloriferi aktif edince elektronik kart devresinden ince ince vız vız diye elektrik sesi geliyor benim de bu kafama takıldı acaba bir sıkıntımı var diye düşünüyorum sizde de aynı şekilde oluyormu ?

Bu ince vızıltı sesi bilgisayar GPU larında da oluyor. Hepsinde olmuyor da bazılarında. Coil Whine diye geçiyor. bobinlerin elektrikle birlikte iyi sarılmadan titreşmesi bu sesi çıkarıyor. Ancak sizinki aynı sorundan mıdır bilemem Eğer sadece ses var sorun yoksa sıkıntı olacağını sanmam. Ama içiniz rahat etmezse yine de servise gösterin.

Bu ince vızıltı sesi bilgisayar GPU larında da oluyor. Hepsinde olmuyor da bazılarında. Coil Whine diye geçiyor. bobinlerin elektrikle birlikte iyi sarılmadan titreşmesi bu sesi çıkarıyor. Ancak sizinki aynı sorundan mıdır bilemem Eğer sadece ses var sorun yoksa sıkıntı olacağını sanmam. Ama içiniz rahat etmezse yine de servise gösterin.

Aynen o sesten işte ama sıkıntısız çalışıyor çok şükür

• Beğen
Reaksiyonlar: LKTN
Hiç dikkat etmedim ama gelse farkederdim aracı yeni aldım çünkü bu trim seslerine falan taktım biraz :)

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende ilk aldığımda çok kafama takılıyordu ama bence trim konusunda bu arabanın adı çıkmış sadece aynı segmentteki golf e auris e ve a3 e hatta A180 e bile bindiğim de aynı sesler duyuluyor sadece bunda bir tık fazla o yüzden fazla kafaya takmak iyi değil

Geri
Üst Alt