atay78
Kayıtlı Üye
tamam dostumHaber bekliyorum...
Benim kokular geldi,teşekkürler..
abı tekrardan hayırlı olsun 🙂
tamam dostumHaber bekliyorum...
Benim kokular geldi,teşekkürler..
tamam dostum
abı tekrardan hayırlı olsun 🙂
Burak Aradım geri Dönmedin..
selcuk abı vallaha gormedım abı kusuruma bkma 3 gundur calıstıgım makınayın agır bakımını yapıyoruz ondan belkı gormemısımdır kusuruma bakma abı
sıkıntı değil kardeşim merak ettim benim gönderilerden haberin var dimi ?
abı fırat dun kargoya verdı bugun gelmedıyce yarın buyuk ıhtımal elınde abı ıstersen surat kargoyu arayıp adına gelen korgo bılgısını alabılırsın fırat takıp kodlarını alamamıs abı
Sürat Kargo 1 günde teslim ediyor, bugün ulaşmış olması lazım. Kargo işlemi yaklaşık 1 saat sürünce, epeyce kalabalıkta olunca takip kodlarını bekleyemedim 😀sıkıntı değil kardeşim merak ettim benim gönderilerden haberin var dimi ?
Bu şekilde bu adrese kargoladım 🙂 Bugün bütün kargolar gönderildi. Yarın büyük ihtimalle verilen adreslere ulaşmış olacaktır..
Sağol Fırat teşekkür ederim elime geçti fakat Ayna Stickerlarının hepsi Kırmızı çıktı Burakla görüştüm gökhan Abiye Siyahla beyazda geönderecek 😱key:
Evet, Burak söyledi; kağıda kırmızı ve siyah yazmışım, kargoları arabanın içinde ayarladım. Biraz fazla olunca karıştırmışım, benim hatam🙂 Burak söyledi bana siyahla beyazı ayırdım 😉