Hiç birinde kalmadı diye bilirim 😀 Ayna stickerı bir kaç tane olacaktı ama nereye attım bilemiyorum. Burakta da kalmış olabilir.
Volkan satış olayını bıraktık ama californialardan belki bulabiliriz. Adetli şekilde isteyen olursa yinede ayarlanabilir 🙂
[FONT=&]arkadaslar daha oncedende ılanını acmıstım elımde olmayan nedenlerden dolayı satısı ıptal etmıstım bu sefer urunler dırek gnderılıcek elımde bulunan lar mango melon- golden state delıght new car-vanılya-jasmıne
[/FONT]Ekli dosyayı görüntüle 9389Ekli dosyayı görüntüle 9390Ekli dosyayı görüntüle 9391Ekli dosyayı görüntüle 9392Ekli dosyayı görüntüle 9393
daha onceden sıparıs veren arkadaslar kusuruma bakmasınlar onceden yasanan sorun ıcın bu sefrde aynı sehırde olan arkadaslara tek kargo yapılıcak hıc olmazsa tek kargo parası odensın kım hangısınden kacartane ıstıyorsa konuya yazabılır kargoyuda elımden geldıgınce uygun fıyata gnderıcem
tekurun fıyatı:11 lira
cıft urun fıyatı:21 lira
suan arbada bugun koydugum golden satte var cok guzel kokuyor ve baya bır kokuyormus bundan once mango kullanmıstım oda cok guzeldı jasmıne de onerebılrıım
yonetımden ozel ızın alınmıstır
Çöllü 1 Adet Mango1 Adet Golden State (istanbul)
Lejyoner 1 adet mango ve 1 adet new car 1 Adet Golden State 1 Adet Mango 1 adet golden state (istanbul)
onur_r1 1 Adet Golden State 1 Adet Mango (kocaeli) ayna stıcer
eneSene 1 Adet Golden State 1 Adet Mango(sakarya) bır folyo kesım esık bırde ayna stıcer
skymz 1 Adet Golden State 1 adet vanılya (balıkesır)
hyper golden state delıght new car-Vanilya(mertkan ıle aynı adres)
dıgıersoy 2mango melon 3 golden state
mertkan bir adet mango bir adet golden state
fatıhyksl 1 adet golden state
[FONT=&]arkadaslar daha oncedende ılanını acmıstım elımde olmayan nedenlerden dolayı satısı ıptal etmıstım bu sefer urunler dırek gnderılıcek elımde bulunan lar mango melon- golden state delıght new car-vanılya-jasmıne
[/FONT]Ekli dosyayı görüntüle 9389Ekli dosyayı görüntüle 9390Ekli dosyayı görüntüle 9391Ekli dosyayı görüntüle 9392Ekli dosyayı görüntüle 9393
daha onceden sıparıs veren arkadaslar kusuruma bakmasınlar onceden yasanan sorun ıcın bu sefrde aynı sehırde olan arkadaslara tek kargo yapılıcak hıc olmazsa tek kargo parası odensın kım hangısınden kacartane ıstıyorsa konuya yazabılır kargoyuda elımden geldıgınce uygun fıyata gnderıcem
tekurun fıyatı:11 lira
cıft urun fıyatı:21 lira
suan arbada bugun koydugum golden satte var cok guzel kokuyor ve baya bır kokuyormus bundan once mango kullanmıstım oda cok guzeldı jasmıne de onerebılrıım
yonetımden ozel ızın alınmıstır
Çöllü 1 Adet Mango1 Adet Golden State (istanbul)
Lejyoner 1 adet mango ve 1 adet new car 1 Adet Golden State 1 Adet Mango 1 adet golden state (istanbul)
onur_r1 1 Adet Golden State 1 Adet Mango (kocaeli) ayna stıcer
eneSene 1 Adet Golden State 1 Adet Mango(sakarya) bır folyo kesım esık bırde ayna stıcer
skymz 1 Adet Golden State 1 adet vanılya (balıkesır)
hyper golden state delıght new car-Vanilya(mertkan ıle aynı adres)
dıgıersoy 2mango melon 3 golden state
mertkan bir adet mango bir adet golden state
fatıhyksl 1 adet golden state