Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Bence biraz bu kritere göre seçilmeli..
Bide küçük bir hatırlatma 53 civarlarına Highline Golf ler var
fordun o iğrenç direksiyonunu sevmiyorum caddy daha şık ama yeni c max da güzel ama vw olsun da çamurdan olsun...bu arada caddy de eps standart vede süper...
C-Max derim ama 53 fazla o arabaya..
İkisi de birbirinden farklı araçlar..Ne amaçla alınacağına bağlı olarak karar verilebilir...
valla bende connect var bi tane 10 numara bir çok açıdan kullanışlılık olsn manevra kabiliyeti sürüş kolaylığı olsn ama ticari bir araç ve bir ticari olduğunu her şekilde hissettiriyor. emin olun günümüzde bir ford bir vw gibi markalarda arada iki model arası fiyat farkı varsa o kadarda konfor teknik özellik farkı var.
C-max tek geçerimkey:
aynen katılıyorum, ancak en az ticari hisettiren araç da caddy, makyajlıların içi nerdeyse golf olmuş, biliyorum detaylarda çok fark var ama kalite algısı oldukça yüksek
Valla abi c-max için mayıs demişler ve de fiyat garantisi yok. Caddy'nin de 2 ayı var. Bu durumda ibreler caddy'yi gösteriyor ama altea xl için akıttığım zehir tesir etmeye başladı key:
Yorularınız için çok çok teşekkür ederim. C-max'ten vazgeçti dediğim Mayıs olayı yüzünden. Caddy'yi çok beğendi ama ben hala Altea'ya da bakması için ısrar ediyorum. liste fiyatları arasında 3-4 lira fark kalmış. Yazdıklarınızı da okutuyorum