Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
22 30 sularında yani yarım saat önce sefakoy dominosun önünde aero kitli 34 GF **** plakalı scw stickerlı beyaz leon görüldü. Altımda ki arac farklıydı durdum fakat icinde her hangi biri yoktu.
benim mekanım orası safak kardeşim sende z.burnunda otoruyorsun galiba gel mutlaka tanışalım34 gg 4974 tü sanırım yeşiltepede herzamanki yerinde park halinde görüldü.
benim mekanım orası safak kardeşim sende z.burnunda otoruyorsun galiba gel mutlaka tanışalım
aynen kardeşim oradaydım gördüğün yerde gel tanışalım mutlaka safak kardeşimBugünde Oliviumun önünde gördüm. Duramadım sende ordamıydın bilmiyorum abi. Sürekli park halinde görüyorum aracı yolda zaten görürsem biyerde affetmem tanışırım