Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü?(2012)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün bostancı istikametinde MCN 34 görüldü son anda fark ettim yazıyı maşallah güzel duruyordu.

Dün bostancı istikametinde MCN 34 görüldü son anda fark ettim yazıyı maşallah güzel duruyordu.

ya bende gözgöze geldim sizle ama sticker yoktu bizden değil sanırım dedim :) sizin aracında maşallahı var

- - - Updated - - -

ya bende gözgöze geldim sizle ama sticker yoktu bizden değil sanırım dedim :) sizin aracında maşallahı var

Sticker vardı aslında yeni söktüm reflektörlü olarak yenisini yaptım yapıştırmaya fırsatım olmadı akşamları ışıl ışıl SCW parlayacak :)

cup 33 plakalı kırmızı leon'u Şişli Bomonti'de iki oldu görüyorum, trafikten yanına gidip selam veremedim.

- - - Updated - - -

cup 33 plakalı kırmızı leon'u Şişli Bomonti'de iki oldu görüyorum, trafikten yanına gidip selam veremedim.

- - - Updated - - -

boşuna selam vermeyin tanımaz eskiden bu siteden çağlar ( redshark ) ın arabasıydı ama yeni sahibi üye değil diye biliyorum siteye

cossi Muhammet ile değirmendere sahilde şans eseri tanıştık 2 dakika sohbet ettik

Dün ghost rider ile soğanlı meydanda karşılaştık. Durup selamlaştık ama çok sohbet edemedik malum arkadan korna sesleri ile taciz başladı :) Çekemiyorlar arkadaşlar çekemiyorlar :D

Kartal gişelerde 34 gy 9021 görüldü altımda BMW marka arac oldugundan zor slm verildi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt