Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü?(2012)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sabah saat 9/30 gibi mecidiye köyde 34 sj 8734 tam emın degılım ama plakadan beyaz leon gördun sitenın aracıydı

karadenızlı bırını gordum !! grı guzel bır leonu vardı yat kullanmayıda bılıyor galıba :D kım kı bu acaba sabahta ılla kahvaltı edelım dedı :)

2 gun once topkapıdan mecıdıyekoy ıstıkametıne dogru gıderken cup 33 plakalı kırmızı leon gordum..golf5gtı vardı bende yavasladım sımasını belkı cıkartırım dıe trafıkten pek bakamadım:)

karadenızlı bırını gordum !! grı guzel bır leonu vardı yat kullanmayıda bılıyor galıba :D kım kı bu acaba sabahta ılla kahvaltı edelım dedı :)

öyle bir karadenizliye ben denk gelemedim :)
geçen hafta nevşehirde habil ile buluştuk misafirperver candan kardeşim sağolsun varolsun

Saat 15 gibi beyaz SCW logolu bir leon köprü yolu girişinde önümden makasa girdi plakası 34 UE 98li gibi bişiydi. Saat 16 gibi Ümraniye BuYaka otoparkına girerken aynı araç korna çaldı ama yine geç kaldım :)

• Beğen
Reaksiyonlar: kfy
Dün Fenerbahçe'de MCN34 görüldü. Çok yakışıklı olmuş maşallah!

pzar günü barış ben kıvançççç ve serkan resis beraberdik murat kardeşimle beraber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt