Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü...? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Görkem'le sahilde selamlaştık aramızda keyifliydi güzeldi :)

trafikte kimseyi gormedım ama bugun telefonla Volkan(aux) la konustum.moralı superdı, dagıtımı da Manısa içinde olmuş Salihlide hatırladıgım kadarıyla.askeri kurye olmaya çalışıyormuş =) rahat bi askerlık yaptıgını belirtti tekrar seviliyormuş komutanlar tarafındanda.
dısarda ne olup bıtıyor cok merak edıyor..arabasının toz içinde oldgunu ögrenmiş ama keyifliydi yinede.yıkarım ben arada gıderım dedım =)
Mert abi özellikle senı sordu nasıl mert abi diyerek.bende bildiklerimi anlattım abicim..
herkese de bol bol selam söyledi..

eyv. sağolsun özledik seni tolkicanım.. :)

eyv. sağolsun özledik seni tolkicanım.. :)
hemde nasıl özledik her eryaya gidişimde yıkamaya bakıyorum volkan gelcek birazdan arabasını (gözün görmediği kadar) toz var die yıkıycak die bekliyorum

hemde nasıl özledik her eryaya gidişimde yıkamaya bakıyorum volkan gelcek birazdan arabasını (gözün görmediği kadar) toz var die yıkıycak die bekliyorum

aynen furkan.hatta bugun arkadasımın arabasını yıkıyorduk tam kopuk yapıyoruz arabaya bırı arıyo baktım volkan =) ulan ıcıne mı dogdu nası bı ınsansın sen dedım =)

abidik gubudik boy'um benim ya.. :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt