Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü...? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ömercanla bereberdik biraz önce kapıma kadar bıraktı sağolsun =)

bugun hacıosmanda bal renginde bir eski kasa toledo kaza yapmıştı ve pertti. Buradan mı bilmiyorum ama duramadım. Çok kotuydu...

bugun alp melıh eryadaydı ve tabıkı yıgıt:)

benden başka melih var da benim mi haberim yok :D

---------- Post added at 00:19 ---------- Previous post was at 00:17 ----------

bugun hacıosmanda bal renginde bir eski kasa toledo kaza yapmıştı ve pertti. Buradan mı bilmiyorum ama duramadım. Çok kotuydu...

Aynen ya okula giderken gördüm. pek tanıdık gelmedi gerçi bana araba, ama harbiden pert olmuştu...

Adam arabadan inmiş telefona konuşuyodu ben geçerken. Neyse ki içinekilere bişey olmamış.

selamıcesmede can'ı gordum sanırım okuldan cıkmıstı
aybars'ı baya gordum sankı bugun:rolleyes: bırde mert'ı gordum sahılde gazlıyordu benıde seytana uydurttu:D selamımızı verdık aldık sonrasında yollarımıza ayrıldık sanırım ıstanbul park yolcusuydu

bugün iş yerimde(erya'da) :D şemun,engin abi,alp ve daimi mestektaşım yiğit görüldü
bide akşam saatlerin de atatürk caddesinde mck 31 görüldü

Bütün gün Erya'da geçti :) Alp, Yiğit, Furkan, Şemun ve Engin abi ile tanışıldı :D
(Sonunda birileriyle tanışabildim:) )

CTT 89 ziyaret edildi, tekrar geçmiş olsun Can.

Alp sayesinde sticker sahibi oldum, teşekkürler:)

Bütün gün Erya'da geçti :) Alp, Yiğit, Furkan, Şemun ve Engin abi ile tanışıldı :D
(Sonunda birileriyle tanışabildim:) )

CTT 89 ziyaret edildi, tekrar geçmiş olsun Can.

Alp sayesinde sticker sahibi oldum, teşekkürler:)

Ne demek abi. Bu arada avatarındaki saçlar çılgınca :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt