Umut Girit
Kayıtlı Üye
cezmi abi senin ladayı gördüm durduuuum indim arabamdan emniyet şeridinde durmuştu arabaya yöneldim bi baktım sen yoksun kim bilemedim içindeki ama selam verdim
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Biraz önce topuklayarak eve geldim hatun rahatsızlanmış şu anda iyi. gelirken kimseyi göremedim ama trafikte canavarlık yapmak durumundaydım eminim bir kaç sitede arkamdan görüldü falan diye epeyce bir atan tutan sevenim olmuştur. bir tane logan ve bir tane connect arkamdan epeyce bi koşturdu durumu anlatmak isterdim ama eve gelmem daha önemliydi.
hatuncum üst üste istifralardan sonra şu anda sakin duruyor, sanırım yediği bişey zehirlenmiş. Trafikte canını sıktıklarım umarım burayı okur ve anlar, Özür Dilerim.
cezmi abi senin ladayı gördüm durduuuum indim arabamdan emniyet şeridinde durmuştu arabaya yöneldim bi baktım sen yoksun kim bilemedim içindeki ama selam verdim
vdt 50 Bocanegra görüldü doğanevlerde
Kavacık Rüzgarlıbahçede sanırım Umutu gördüm, 34 UG .... plakasını tam bilmediğim ve stiker olmadığı için emin olamadım. Ankara otobanına girerken arkadan rüzgar gibi gri aero full kitli siyah kaput siyah tavanlı leon esti geçti ve gözden kayboldu. sanırım 185lik TFSI'dı.