Umut Girit
Kayıtlı Üye
geçmiş olsun yapılacak herhangi birşey varmı ???
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Biraz önce topuklayarak eve geldim hatun rahatsızlanmış şu anda iyi. gelirken kimseyi göremedim ama trafikte canavarlık yapmak durumundaydım eminim bir kaç sitede arkamdan görüldü falan diye epeyce bir atan tutan sevenim olmuştur. bir tane logan ve bir tane connect arkamdan epeyce bi koşturdu durumu anlatmak isterdim ama eve gelmem daha önemliydi.
hatuncum üst üste istifralardan sonra şu anda sakin duruyor, sanırım yediği bişey zehirlenmiş. Trafikte canını sıktıklarım umarım burayı okur ve anlar, Özür Dilerim.
Biraz önce topuklayarak eve geldim hatun rahatsızlanmış şu anda iyi. gelirken kimseyi göremedim ama trafikte canavarlık yapmak durumundaydım eminim bir kaç sitede arkamdan görüldü falan diye epeyce bir atan tutan sevenim olmuştur. bir tane logan ve bir tane connect arkamdan epeyce bi koşturdu durumu anlatmak isterdim ama eve gelmem daha önemliydi.
hatuncum üst üste istifralardan sonra şu anda sakin duruyor, sanırım yediği bişey zehirlenmiş. Trafikte canını sıktıklarım umarım burayı okur ve anlar, Özür Dilerim.
sağolasın Alp. Teşekkürler Yiğitcim epeyce bir yardımıma koştun sana borcum her geçen gün artacak galiba
amin, teşekkürler Cezmi abicim. Yiğitcim sayende dün yine SİYAK LEON sesleri yükseldi arabadan senin arabayı Ece'ye alacam Yukardaki sorunun cevabını sana Ece versin gördüğünde
umut demin dısarı cıktım sitenin onundeydi araban bizimkileri sabiha gokcenden almaya gittimeğer dışarıya bakabiliyosan sende benim arabayı görebilirisin