Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü...? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bostancı köprüsünde kırmızı ibiza görüldü SCW sticker ı vardı....... selamlaştık....

BTU 13 görüldü dün caddebostanda güzel bi sesle uzadı yanımdan :p

Senin araba surekli sanayi girisinde duruyor ??

TEM'de Kurtköy cıvarında bodykitli GLF ya da GLP plakalı siyah bi 1.6 Leon beni görünce heyecanlandı bizden mi bilmiyorum ama Sapanca'dan dönüyodum arabada annem ve anneannem de vardı kendisiyle oynayamadım bu nedenle..velakin bi yerde fren yapmasam Kurtköy'e gömerlerdi bizi..bi ara yine beklerim arabada tekken ama.. :D :D

TEM'de Kurtköy cıvarında bodykitli GLF ya da GLP plakalı siyah bi 1.6 Leon beni görünce heyecanlandı bizden mi bilmiyorum ama Sapanca'dan dönüyodum arabada annem ve anneannem de vardı kendisiyle oynayamadım bu nedenle..velakin bi yerde fren yapmasam Kurtköy'e gömerlerdi bizi..bi ara yine beklerim arabada tekken ama.. :D :D

anlasıldı galıp senı tokatlamış :):):):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt