Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü...? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dun acılen ısyerınden cıktım sekerpınardan otobana gırdım 1metre onunu zor gorecegın tarzda yagmur vardı sıyah eskı kasa tek kapı ıbıza fena kaptırmıstı ama ne plaka gordum ne bı sey ! kara tren ıstanbulda falan mı ????

aynen ycom yağmur yağsada kahvelerini sevmesemde sizin varlığınız yeterdi faruk teşekkür ederim sanada

ben hiç bir şeyden şikayetçi değildim yahu, alt tarafı kahve yani harikalar yaratması da mümkün değildi Kaptan'cım. ama keyifli sohbetin yerini hiç bir şey alamaz. Yani dün trafikte değil de Kazasker Starbuck kafe önünde 3 adet leonu nerdeyse 2.5 saat boyunca seyrettim :hosgeldin:

Yiğit bugün saat 16.30 gibi ümraniye taraflarından geçtin mi :D

hatırlamamakla beraber sanmıyorum Umut'um.. :)

ben hiç bir şeyden şikayetçi değildim yahu, alt tarafı kahve yani harikalar yaratması da mümkün değildi Kaptan'cım. ama keyifli sohbetin yerini hiç bir şey alamaz. Yani dün trafikte değil de Kazasker Starbuck kafe önünde 3 adet leonu nerdeyse 2.5 saat boyunca seyrettim :hosgeldin:

+1.. :)

yenı sahra köprüsünde 34 ZG 1... gerisini hatırlamıyorum scw sitckerı vardı beyaz leon görüldü..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt