Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün SEAT'ına ne yaptın ?

Cok guzel olmus kardesim allah kazasiz belasiz binmeyi surmeyi nasip etsin yalniz ikinci foto biraz sonuk kalmis tam goremedik arka kismi:)

LG G4 cihazimdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağol kardeşim. Garaj karanlık dışarıya cikarttigimda foto çekerim

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2fcc4cd026ac613f30ee5662cf728d3f.jpg
pedal setim geldi.

Xenon sis farı takıldı (180 Tl)
Ön farlar far filmi ile kaplandı (Ücretsiz)
Plaka lambaları 12 li led ampüller ile değiştirildi ( Ücretsiz )
Kontak termiği değiştirildi ( 80 Tl)

BİLGİ
Kontak termiği neden arızalanmış ve neden değişti..

Kontak termiğinin arıza nedeni aracın üzerinde aşırı elektrik yükü olması (xenon farlar müzik seti yüksek voltlu ampüller vs vs ) usta böyle dedi.

Aracımdaki arıza : Aracımı çalıştırıp yola çıktığımda hızım 15 km olduğunda kapılar kilitleniyor ve bu kilitlenme esnasında teyp kapanıyordu. Daha önce akü kutup başlığını söküp taktığımda düzelmişti ama sonradan tekrar aynı arıza oluştu. Kırmızı ışığa durduğumda aracın kilidi kendi kendine açılıyordu araç hareket ettiğinde tekrar kilitleniyordu ve bunu bazen arka arkaya 2 3 kez yapıyordu ve teyp açılıp kapanıyordu. Sonra teybi elle açtığımda tekrar kapanıyordu bi kaç kez açıp kapattığımda düzeliyordu. Bugün kontak termiğini değiştirdim ve kurtuldum.

Sizleri seviyorum görev beni bekler Allah'a Emanet Olun...

Geri
Üst Alt