Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Sagol kardesim pazartesi ins jant gobegine dedigin gibi seat logosu yapistiracagim@Negatif eski jantlara nazaran yeni taktıklarınız aracı yükseltmiş sanki.yada diğer taraf hala kalkık ondanmıdır bilemedim. jant göbeğine seat logosu yakışır. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. .
Deniz çok beğendim çok güzel olmuş çarşamba aksami gelip yakından bakacağım Güle güle kullanBugün seatıma pembe şeritler attırıpp ön cam güneşliğine olması gereken yazı yazıldı ))
[doublepost=1457625577,1457625183][/doublepost]kuaför zamanımızda geliyor sanki Ekli dosyayı görüntüle 11752
Bence yay gerekecek çok Yüksek duruyor ayrıca vossen güzel olmuşBugün aracımın jantlarını ve egzos ucunu değiştirdim biraz zahmetli ve tuzlu oldu ama olsun inşallah allah pişman etmez buyrun arkadaşlar...
Eski Hali;
Ekli dosyayı görüntüle 11782
Yeni Hali;
Ekli dosyayı görüntüle 11783
Egzos Ucu;
Ekli dosyayı görüntüle 11784
Bonus
Ekli dosyayı görüntüle 11785
Tesekkurler evet biraz yuksek duruyor ileriki zamanlarda onunda icabina bakarim ins su aralar jantida alarak nakit sikintisina girdim biraz kendimi toparlamam lazimBence yay gerekecek çok Yüksek duruyor ayrıca vossen güzel olmuş
kurye ile elden teslime verildi
heyy gidi güzel türkiyem...yastayız
Abi maşallah çok iyi olmuş bunu nasıl yaptırdın ? İstanbul da yaptırmaya kalksak nerde nasıl yaptırabilirizled sinyal kombinasyonu
16NC975
Istanbul da bılmıyorum ama mayıs 22 de gel Bursa buluşmasına cay ıcerken yaptırırızAbi maşallah çok iyi olmuş bunu nasıl yaptırdın ? İstanbul da yaptırmaya kalksak nerde nasıl yaptırabiliriz
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi