BlaCKaDDeR
Kayıtlı Üye
En kısa zamanda Acc yapalım sana Gökhan. Hayırlısı olsun.Orijinal ekrana geri görüş kamerası taktırdım
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
En kısa zamanda Acc yapalım sana Gökhan. Hayırlısı olsun.Orijinal ekrana geri görüş kamerası taktırdım
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağol Kerem abim ACC çok maliyetli abi uzun zaman alırEn kısa zamanda Acc yapalım sana Gökhan. Hayırlısı olsun.
selamlaradaptif cruise control yaptırdık bakalım Ekli dosyayı görüntüle 21981
Selamlar. Öncelikle aracınızda çarpışma önleyici yok ise (Radar) önce ön pajura radar montajı yapılıyor. Sonrasında iki kollu sinyal kolu sökülerek Acc li üç kollu sinyal kolu takılıyor. Kodlama sonrası devreye alınıyor.selamlar
memnun musunuz ? yaptırma süreci nasıl ilerliyor değişen-çıkarılan takılan bir parça oluyor mu bilgi verebilir misiniz
Bugün aracım olan Seat Atecayı 800 km kadar uzun yoldan sonra güzel bir şekilde yıkadım. Araç üzerinde turtle wax seramik içeren şampuanını ve meguairs gold class cilalı şampuanını kullanıyorum. Üzerine hızlı cila ile birlikte durulayıp kurutup sonuçtaki görselimizde bu oluyor. Beni en çok mutlu eden servis sonrası olan kılıcal çizikler sanırım kayboldu. Araca ışık tuttum güneşe çıkardım göze gelmedi. Umarım polisaja gerek kalmaz. Elimden geldiğince oruçlu halimle yıkamaya çalıştım umarım beğenmişsinizdir. Tekrardan Ateca; kapalı otoparka girmeye hazır hale geldi.
Herkese iyi akşamlar...
Allah razı olsun. Çift kova tekniğini bilin yeterli olur sizde paylaşırsınız artık fotoğraflarını.Maşallah allah kabul etsin,ellerinize sağlık süper olmuş bende cilalı köpük jant temizleyici ve lastik parlatıcı aldım önümüzdeki hafta yıkayacağım hayatımda ilk defa aldım çok heyecanlıyım.
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Allah razı olsun. Çift kova tekniğini bilin yeterli olur sizde paylaşırsınız artık fotoğraflarını.
Bence köpürür. Pek kullandığım bir eşya değil ama köpürmesi lazım.Paylaşırım hocam.Birde bende karcher k2 var tanzikli su yıkayıcı, onun apratını aldım içine el sabunu veya sıvı temizleyici dolduruyoraunuz onu köpük yapıyor .Bu cilalı araba şampuanını ona döksem köpürürmü sizce?
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.