srknatmn
Kayıtlı Üye
Teşekkürler.Ellerinize sağlık. Sonax Bsd mavi renkte. Bunun içeriği nedir?
BSD ve Autobrite Project32 karışımı,o sebeple rengi turuncuya çalıyor..
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Teşekkürler.Ellerinize sağlık. Sonax Bsd mavi renkte. Bunun içeriği nedir?
Aracım olan Seat Atecayı fazla detaylı olmasada güzel bir şekilde yıkadım. Araç üzerinde 2 şampuan kullanıyorum birincisi meguiars gold class adlı şampuanı 2. ise herkese tavsiyemdir turtle wax seramik cilalı şampuanıdır gerçekten gayet başarılı bir ürün aracımda olan seramiği gerçekten güçlendirdiğini hissedebiliyorum. Ardından Sonaxın hızlı cilası ile kurulayıp adını bilmediğim dandik bir lastik parlatıcı ile birlikte aracın yıkamasını bitirdim. Sonuç gerçekten güzel oldu. Bende aracımı fazla yıkamaya vemiyorum 2 senede 1 olursa oda. Onun yerine komşularımın çocukları ile birlikte yıkayıp akşamına çocukları gezdirmeyi tercih ediyorum .
hocam selamHocam selam,
Senin urunlerin linkini atar misin ?
Leon Excellence aracımın gizli özellikleri açtırdık sonunda Ekstra olarak 3M’in 2 numara cam filmini de taktırdık. Bir dahaki ay da pasta cila + kaput filmi yaptırmayı düşünüyorum. Tabi önce ilk servis bakımına para kalırsa Ekli dosyayı görüntüle 22570
Bu renge bayılıyorum....Ekli dosyayı görüntüle 22579Ekli dosyayı görüntüle 22580Ekli dosyayı görüntüle 22581
Hafta sonu temizliği yapıldı
26 Ekim benzine 44 kuruş zam gelecekmiş.