Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Tüh yetişemedim. Neyse artık kesmişsin. Ama başka bir sorun olursa aracın orjinalini asla bozma derim 3 kuruşluk ampül için hele hiç bozma. Hayırlısı olsun.Ön tavan lambasında işaretlediğim yerleri biraz kesip yonttum.Sonuç,ön tavanlarda yanıyor artık Işıklandırma gayet iyi oldu.tek eksik şu anda geri vites ve bagaj..
Açıkçası kapağın altındaki gri plastik parçanın o kısımlarını yontmam herhangi bir görüntü bozukluğu vs yaratmayacağı için “beyaz dış plastik kapağın altında kaldıyor çünkü” biraz modifiye ettim.Yoksa bende aracın hiçbiryerini normalde kesip biçmem..Tüh yetişemedim. Neyse artık kesmişsin. Ama başka bir sorun olursa aracın orjinalini asla bozma derim 3 kuruşluk ampül için hele hiç bozma. Hayırlısı olsun.
Hangi marka led kullandınız acaba?Bagaj aydınatmamı da led’e çevirdim
Ekli dosyayı görüntüle 22048Ekli dosyayı görüntüle 22049Ekli dosyayı görüntüle 22050