anka59
Kayıtlı Üye
merhaba konuyu hortlattım ama kolçaktan memnun musunuz resim varsa görme şansımız var mıOrjinal yan sanayi, bardaklığa oturan kolçak aldım onu bekliyorum...
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
merhaba konuyu hortlattım ama kolçaktan memnun musunuz resim varsa görme şansımız var mıOrjinal yan sanayi, bardaklığa oturan kolçak aldım onu bekliyorum...
Bakımdan sonra detaylı bilgi paylaşırsanız sevinirim.Aynı aractan bandede var.Ay başında garanti kapsamında birinci yıl bakımına bende gideceğim.Şimdiden kolay gelsin dileklerimle.bu haftasonu için ilk bakım randevumuzu aldık hayırlısıyla
AliExpress ten sipariş geçtiğim vw polo otomatik far anahtarının montajını yaptım
Kendi aracımda far anahtarının çerçevesi ile polo anahtarının sabitleme tırnakları birbirine uymadı...
İkisini birbirine sabitlemek için bakır tel ve sıcak silikon kullandım...
İstediğim gibi sağlam oldu ama anahtar orjinale göre hafiften çukurda kaldı... kullanıma herhangi bir negatif etkisi yok...
Tüm işlemler bitince test ettim ve olumlu sonuç aldım otomatik far, coming Home ve leaving Home çalıştı
Düşünen arkadaşlar için ürün linki;
BODENLA Otomatik Işık Sensörü Far Anahtarı Ev Leaving Coming Home Fonksiyonu Ile VW Polo Golf 4 Jetta MK4 Için
http://s.aliexpress.com/euEJbANz?fromSns=Copy to Clipboard
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim beğenmene sevindim olur ayrı konu da açarımAliExpress ten sipariş geçtiğim vw polo otomatik far anahtarının montajını yaptım
Kendi aracımda far anahtarının çerçevesi ile polo anahtarının sabitleme tırnakları birbirine uymadı...
İstediğim gibi sağlam oldu ama anahtar orjinale göre hafiften çukurda kaldı... kullanıma herhangi bir negatif etkisi yok...
Tüm işlemler bitince test ettim ve olumlu sonuç aldım otomatik far, coming Home ve leaving Home çalıştı
BODENLA Otomatik Işık Sensörü Far Anahtarı Ev Leaving Coming Home Fonksiyonu Ile VW Polo Golf 4 Jetta MK4 Için
Çok güzel olmuş eline sağlık.
Ama bence bu emeğinin yeri ayrı bir konu başlığı olması gerekir Burda harcanmamalı bu uğraş
Efsane olmuşAliExpress ten sipariş geçtiğim vw polo otomatik far anahtarının montajını yaptım