recep22
Kayıtlı Üye
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Park sensoru orjinal mi çok yakışıklılı araç maşallah
Çok iyi olmuş bende taktirmayi düşünüyorumOrjinal degil sonrada takma 2015 kasalarda yok aracımı alırken ibiza cupra da gordum ve bu sekilde taktırdım serviste
SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eline sağlık Kerem abi, maşallah yanıyo makineHafta sonu inceden bi detay yaptım. Önce Turtle Wax şampuan ile yıkadım. Sonra İpa ile sildim. Üzerine almış olduğum Sonax Kırmızı cilayı denedim. Ama o kadar gözle görülür bir fark yaratmadı kanımca. Cilanın kullanımı biraz sıkıntılı. Resmen heryeri boyuyor. Kullanırken üzerinizi korumanız, eldiven ile çalışmanız, araca sürerken boyalı yüzeyler hariç bulaştırmamak için maksimum dikkatli olmanız ve kurumasını beklemeden hemen parlatmanız gerekiyor. Bana göre vasat bir ürün gibi. Daha iyi sonuç veren ürünler bakılabilir.
Sağol kardeşim.Eline sağlık Kerem abi, maşallah yanıyo makine
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi